Ung man försöker sparka hemlös hund på stranden, då får han smaka på sin egen medicin

Jag har väldigt svårt för människor som skadar djur medvetet, och tycker gott de förtjänar samma behandling tillbaka.

Den här unge mannen ville spexa till det framför kompisarnas mobilkamera. Han tyckte att det skulle vara roligt att sparka till en hemlös hund som stod en bit bort på stranden.

Sådant här gör mig vansinnig varje gång det dyker upp på internet. Men det här klippet vill du ändå inte missa. Jag fick mig i alla fall ett riktigt gott skratt av det.

Killen gjorde nämligen bort sig totalt.

En grupp unga killar hade samlats på en strand för att umgås. Det är oklart var den här filmen är inspelad, men det finns flera till synes herrelösa hundar på stranden.

En av killarna har uppenbarligen noll repekt för djur. Plötsligt tar han sats mot en av hundarna och gör sig redo att sparka på den. Hunden befinner sig en bit bort och har inte stört killarna på något sett.

Som tur är upptäcker hunden killen i tid och hinner springa undan. Killens spark hamnar i luften och han faller baklänges i sanden.

Det är nu det komiska sker. Hunden har nämligen ett gäng kompisar med sig, och de gillar inte vad killen försökt göra. De bestämmer sig för att skydda sin kompis och jagar ut den unge mannen i vattnet.

Karma, kallas det!

Se videon här nedan:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FTheBoredDaddy%2Fvideos%2F1252885198141942%2F&show_text=0&width=380″ aspect_ratio=”4:5″ /]

Dela gärna det här klippet med dina vänner för att påminna om att man alltid ska vara snäll mot djur!