Två pudlar lever ensamma i kloaken – då tänds en ficklampa och de spärrar genast upp blicken

Stackars hundar! Dessa båda vovvar, som heter Pepsi och Cola, hittades alldeles ensamma under motorvägen i Los Angeles för några år sedan.

Det var när djurskyddsorganisationen Hope for paws ryckte ut till platsen som deras liv kunde förändras till det bättre!

Foto: Youtube

De båda pudlarna såg så rädda ut när djurskyddsarbetarna kom till platsen. De lyste upp dem med en ficklampa och fick på så vis ögonkontakt med hundarna. Dessa herrelösa hundar levde vid en kloak nära motorvägen och hade inte någon vana att vara nära människor.

”Hope for Paws fick ett samtal om 2 hemlösa hundar som bor i ett avlopp under en motorväg. Det enda sättet att rädda dem var att krypa in och hitta dem. När de fick den kärlek och uppmärksamhet som de förtjänade blev de så glada och fina hundar”, skriver Hope for paws på Youtube.

Pudlarna räddas från ett liv på gatan

Därför skulle denna räddningsaktion komma att bli komplicerad för djurhjältarna.

Men tack och lov hade de erfarenhet nog att lösa situationen.

Foto: Youtube

De närmade sig försiktigt de båda hundarna. Efter ett tag fick de på dem koppel, men de valde att inte försöka dra upp dem direkt utan satt kvar en stund för att vinna deras förtroende. Se hur det gick sen i klippet nedan.

Tack till er djurhjältar som gör detta för våra fyrfotade vänner! Dela gärna inlägget om du också står på djurens sida.