Tjuvar försöker stjäla bebis – stoppas av familjens hund

Hundar är verkligen människans bästa vän. De förstår när vi är ledsna, när vi behöver tröst, när någonting håller på att hända – och framför allt, skillnaden mellan gott och ont.

Den här mamman trodde att hennes lilla bebis var förlorad när inbrottstjuvarna tog henne. Men vad de inte insåg var att det fanns en godhjärtad hund i närheten. Och hunden förstod precis vad som höll på att hända.

Det var en vanlig morgon för mamman och hennes 3 månader gamla bebis.

Hon pratade med sin man i telefonen och hörde plötsligt några konstiga ljud i bakgrunden. Det visade sig vara inbrottstjuvar.

Youtube

Tjuvarna hade tagit sig in via bakdörren till huset och mamman, vid namn Nayeli, visste inte vad hon skulle göra.

De hotade henne och krävde henne på pengar men hon hade inga på sig. Då gjorde de det otänkbara – och tog hennes bebis.

Youtube

Nayeli kämpade emot men hon blev slagen i huvudet med ett vapen. Tjuvarna insåg att de behövde ta sig ut snabbt och rusade mot bakdörren.

Men när Nayeli trodde hoppet var ute skulle en viss fyrbent hjälte uppenbara sig.

Youtube

På baksidan stod en av familjens pitbulls. Hunden hade ställt sig i dörröppningen, skällde på tjuvarna och vägrade släppa förbi dem.

Till slut fick tjuvarna vända, springa mot framdörren och lämnade bebisen i huset. Nayeli, omskakad av situationen, fick tillbaka sin bebis och kunde ringa polisen.

Youtube

Tack och lov slutade det lyckligt, allt tack vare deras fantastiska hund som vägrade vika sig för två tjuvar.

Pitbullen visste precis vad som höll på att hända och jag kan inte annat bli så otroligt imponerad över hundars förmåga att känna av situationer. Människans bästa vän gör en aldrig besviken.

Här nedan kan du se ett tv-inslag om händelsen.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/Kllrfsy8Gno” /]

Vilken fantastisk insats av familjens hund. Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook för att hylla den fina vovven!