Man kommer för att adoptera en Pitbull från ett djurhem, men hunden vägrar lämna sin bästa vän

Finns det något vackrare än riktigt starka band? Sådana som bara inte kan brytas, även om man försöker…

Precis som oss människor kan även hundar bilda otroligt starka band till varandra. Den lojalitet som människans bästa vän visar mot sina närstående är häpnadsväckande.

Många gånger måste man tänka efter – och inse att en hund skulle göra vad som helst sina älskade. De här två turturduvorna är inget undantag.

Det handlar om hundarna Merrill och Taco. De är bästa vänner och tvekar inte på att visa det för varandra. Många skulle kalla dem omaka, eftersom att Merrill är en tre år gammal pitbull och Taco är en åtta år gammal chihuahua. Både storleks- och åldersskillnaden gör vänskapen än mer speciell – där lojalitet bara är förnamnet.

Källa: Youtube

Det var på Rocket Dog Rescue shelter som de träffades för första gången. Hemmet är en volontärorganisation vars syfte är att rädda hemlösa eller övergivna hundar från överbelagda djurhem. Deras ultimata mål är att inga hundar någonsin ska behöva somna in på grund av att de inte adopteras eller anses vara överflödiga.

På det här hemmet, där hundarna träffades för första gången, har de bott tillsammans i flera år. Väl där har de gått igenom tuffa tider vilket har stärkt bandet emellan dem.

Källa: Youtube

En av händelserna som varit betydande för kärleken mellan hundarna var när Merrill skulle opereras. Det var en jobbig operation som handlade om liv och död. Taco visade redan då att vänskapen var stark.

Genom hela operationen vägrade Taco att lämna Merrills sida – och stannade genom hela operationen. Veterinärerna kunde inte göra något för att stoppa Taco och var tvungna att låta den lilla chihuahuan vara med.

Källa: Youtube

Sedan var det Merrills tur att visa sin lojalitet.

När en okänd man kom för att titta på hundar att adoptera föll han direkt för Merrill. Men när mannen sedan tagit beslutet och återvänt för att hämta den treåriga hunden uppstod problem.

Merrill vägrade lämna Taco.

Tillsammans kröp de ihop och började gråta högljutt. Det blev väldigt tydligt att de inte kunde speareras. Lyckligtvis insåg även den okände mannen detta – och beslutade sig för att ta hem båda två.

Källa: Youtube
Så nu behöver Taco och Merrill inte oroa sig längre. De lever i ett tryggt hem tillsammans och kommer att göra det tills döden skiljer dem åt, precis som ett gift par. DELA om du vill att vi människor bör ta efter hundarnas fantastiska exempel!