Stora hunden är stöddig – men titta nu när lillen vänder sig om och släpper kraftfull fis i ansiktet på honom

.

Jag misstänker att hundar kan bli ungefär lika oense som vi människor. De kan ha olika åsikter om saker och ting och även argumentera för sin sak. Ibland lite mer allvarligt, ibland lite mer på skoj.

I det här fallet handlar det om två fina hundar med lite olika fysiska förutsättningar.

De är kanske hemma på hallgolvet eller någon annanstans i huset. Någonting har fångat deras uppmärksamhet och de argumenterar hejvilt med varandra. Det är inte något bråkigt eller så, utan mer av ett högt tonläge i debatten.

Den lite större hunden, corgin, har lagt sig ner på golvet, kanske för att komma ner till den lilla hundens nivå så att han enklare kan svara? Det är väldigt sympatiskt i så fall, men jag tror nog allt att den mindre vovven ändå allt tycker att corgin är lite stöddig…

Foto: YouTube

De har lite meningsutbyte med varandra och efter ett tag verkar det som om argumenten håller på att ta slut…

Foto: YouTube

Det är då den lilla vovven plötsligt vänder sig om – och släpper en subtil men ändå kraftfull fis rakt i ansiktet på corgin. Hans reaktion efteråt? Haha, detta är verkligen ett roligt klipp!

Foto: YouTube

Ta själv en titt här nedan och se när debatten får ett abrupt och lite illaluktande (?) slut.

Haha, så roligt djur kan ha det tillsammans! Jag är så glad att detta fångades på film. Dela gärna vidare för att bjuda dina nära och kära på ett leende i dag!