Servicehund blir så lycklig när hans favoritleksak får liv: Titta nu när han får träffa Pluto

Mycket har blivit bättre sedan Atlas kom in i Julian Gavianos liv. Julian sitter i rullstol och servicehunden Atlas assisterar och får vardagsbestyren att bli lite enklare.

Men Atlas är så mycket mer än ”bara” en väldigt skicklig yrkeshund.

Han är också Julians vän!

Här är de båda! Möt Julian och hans kompis Atlas. De har känt varandra ända sedan den dagen den duktiga servicehunden tilldelades uppdraget att assistera Julian, och är nära vänner sen dess.

Men Atlas har också en annan kompis som han håller kär…

Foto: Facebook/Julian Gavino

…Pluto! Han sover med sitt gosedjur varje kväll, berättar Julian för The Dodo.

Foto: Facebook/Julian Gavino

Julian är väldigt tacksam. Atlas gör verkligen skillnad i hans liv och nyligen började Julian fundera. Han ville göra någonting för sin fyrbente kompanjon – något som skulle överraska honom och samtidigt göra att han kunde vifta på svansen av glädje en hel dag.

Till slut kom han på överraskningen: Atlas skulle få träffa en ”verklig” Pluto. Och var finns en sådan, om inte på Disney World! Därför satte de sig i en bil och åkte till Florida över helgen. Atlas var så klart lyckligt ovetandes – ända tills de kom fram. Titta här på filmen så glad han blir! Man blir alldeles varm i hjärtat.

[arve url=”https://www.facebook.com/v2.0/plugins/video.php?allowfullscreen=true&app_id=565862726865595&channel=https%3A%2F%2Fstaticxx.facebook.com%2Fconnect%2Fxd_arbiter%2Fr%2FlY4eZXm_YWu.js%3Fversion%3D42%23cb%3Df308132fb80ba1c%26domain%3Dwww.thedodo.com%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fwww.thedodo.com%252Ff33e1ff8665dd5%26relation%3Dparent.parent&container_width=633&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fjulian.gavino.399%2Fvideos%2F147003752757764%2F&locale=en_US&sdk=joey” aspect_ratio=”9:16″ /]

– Jag älskar att se Atlas ha kul. Han förtjänar det efter att ha jobbat hårt. Vissa dagar jobbar han många timmar och han behöver den här typen av egentiden. Det är så viktigt för honom, säger Julian till The Dodo.

Foto: Facebook/Julian Gavino

Julian postade flera bilder från deras dag tillsammans i en Facebook-sida för hundar, och många har hyllat hans agerande för sin fyrbente kompis.

Foto: Facebook/Julian Gavino

Jag tror nog Atlas kommer minnas det här för lång tid framöver!

Foto: Facebook/Julian Gavino

Julian hyllar sin assistanshund.

– Han har gett mig mitt oberoende tillbaka. Han tar fram mina kläder på morgonen, hjälper mig att klä av och på, öppnar och stänger lådor och dörrar, drar i min rullstol, väcker mig om jag skulle bli trött och ger mig saker jag inte når.

Foto: Facebook/Julian Gavino

Vilken fantastiskt duktig vovve! Assistanshundar gör så mycket gott i vårt samhälle.

Jag är så glad över att han fick vara med om den här underbara dagen. Dela gärna vidare och sprid glädjen vidare till dina vänner, så de också får se denna fina video.