Sarahs hund börjar skälla mot trånga hålet i marken – tittar närmare och inser att det är bråttom

.

Det var för en vecka sedan som Sarah McLellan drabbades av alla mattars och hussars värsta mardröm.

Hon var som vanligt ute och gick på promenad med sin älskade familjemedlem, den unga taxen Ralph hemma i West Yorkshire i Storbritannien. Allting var som vanligt, men så plötsligt försvann hunden.

Nu berättar Sarah den uppmärksammade och mycket ovanliga historien om hur det gick till när han försvann och sedan hittades – fyra dagar senare, skriver brittiska tidningen Independent.

Posted by Jane Hudson on Saturday, March 16, 2019

Möt Ralph! Han är en helt vanlig liten tax som bor i staden Haworth med sin matte.

Men i förra veckan var han med om någonting väldigt omskakande.

Han försvann nämligen mitt under en promenad med matte Sarah. Det var så klart en mardröm.

Det är lite oklart hur det egentligen gick till när han slet sig loss, men matte var i alla fall fast beslutsam att hitta sin älskling. Därför startade hon en Facebook-sida och gick ut med uppgifter för att folk skulle hålla ögonen öppna. Ett sökteam upprättades och började leta efter den stackars hunden.

Dagarna gick – och matte blev säkert bara mer och mer orolig.

Så plötsligt, den fjärde dagen av sökandet, fick Ralphs syster, taxen Edie upp ett spår. Hon kunde med hjälp av sitt luktsinne hitta sin bror.

Hon varnade förstås teamet som tillsammans sökte efter hunden… De tog fram spaden, och där, några meter ned i marken låg han!

HES BEEN FOUND!!!! He’s just been dug out of rabbit hole, he’s home and I’m gonna bath him …. IN KISSES !!!!!!Thank…

Posted by Sarah McLellan on Monday, March 18, 2019

Sarah berättar för Independent:

– Ralph var ungefär 1,5 meter ner i marken och de var tvungna att gräva runt honom så att hålet inte skulle kollapsa. Det tog två timmar.

Hur han ramlat ner i kaninhålet vet nog bara han själv. Men Sarah förklarar att hon kunde se att hans klor var lite skadade, förmodligen efter att han försökt ta sig upp utan att lyckas. Dessutom var han lite mager, stackarn, efter de fyra dagarna på fri fot – och nere i hålet.

Men nu är familjen komplett och återförenad igen!

Posted by Sarah McLellan on Monday, March 18, 2019

Här hemma har han det bra!

Posted by Sarah McLellan on Monday, March 18, 2019

Dela gärna vidare för att lyckönska Sarah och hundarna i framtiden. Har du hört om något liknande förut, att en hund ramlat ner i kaninhål?