Polis ställer sig på bromsen när något kastas ur bil under biljakt – får kalla kårar när de ser vad lasten består av

Hundar är värda all den kärlek som de kan få. Men tyvärr är det inte alltid som de möts av samma kärlek som de ger till oss.

Nyligen visade några personer prov på hur grymma och elaka vissa människor kan vara mot djur.

Den kärlek och lojalitet som våra hundar visar oss är alltid genuin och äkta. Det skär verkligen i hjärtat när vissa människor inte uppskattar och besvarar de oskyldiga djuren på samma sätt tillbaka…

En fruktansvärd situation inträffade i Los Angeles nyligen. Polisen jagade en person i en bil som var misstänkt för både mordförsök och bilstöld.

Biljakten var intensiv och gick i hög fart genom stadens gator. Men efter ett tag körde den flyende bilen in i en annan bil.

Jakten var dock inte över. Förövaren lämnade bilen och sprang mot en annan bil som väntade på honom. De körde iväg i rasande fart och det var då som någon i bilen fattade ett fasansfullt beslut.

Så hjärtlöst gjort…

Mitt under färden så kastar någon i bilen ut en dyr märkeshandväska. Men väskan är inte tom, det ska visa sig att den innehåller något oerhört värdefullt – ett liv.

I väskan som kastades ut befann sig nämligen en söt liten hundvalp. En av poliserna stannade till för att rädda hunden.

Hundvalp kastades ut från bil
Foto: Youtube/Fox 11 Los Angeles

De körde valpen till South LA Animal Services, där man kunde konstatera att den lyckligtvis var oskadd.

Mirakulöst nog kom hunden undan oskadd och räddades av agerande poliskonstaplar”, skrev Los Angeles-polisen i en uppdatering på Twitter.

Personerna i den flyende bilen, en man och två kvinnor, kunde efter en kort stunds biljakt gripas.

Hundvalpen hölls kvar på hundhemmet i väntan på utredningen. Då den kan komma att ingå i bevisning så får ingen ännu adoptera den. Men så fort polisutredningen är klar så behöver den söta valpen hitta ett nytt hem, med snälla ägare…

Se inslaget från Fox 11 Los Angeles om händelsen i spelaren nedan.

Det här är verkligen en gripande och sorglig historia. Men vi är glada att allt slutade lyckligt!

Tycker du också att valpen förtjänar ett bättre hem? Skriv gärna en kommentar på Facebook och dela artikeln med dina vänner!