Polis hittar försvunnen hund – då gör hunden ett oväntat knep som avslöjar vem han tillhör

Polis hittar försvunnen hund – då gör hunden ett oväntat knep som avslöjar vem han tillhör

Det är alltid olyckligt när våra hundar springer bort eller går vilse. Man vet inte var de är och det är svårt för andra att leta om man inte vet hur hunden ser ut.

Men några poliser hittade en hund som de trodde var den som var rapporterad som försvunnen.

De ringer ägaren som bad de göra det mest oväntade för att lista ut om det verkligen var hans hund.

Sibirsk husky kan vara en väldigt envis och självständig ras som gör lite som de behagar. Men de är även kända för sitt vackra utseende och sitt ständiga prat och ylande.

Just den här huskyn hade av någon anledning hamnat vilse, långt bort ifrån sin ägare i Beersheba, som ligger i södra distriktet av Israel.

Fått in anmälan om försvunnen hund

På något konstigt vis hade Huskyn trasslat in sig vid ett bord och hittades av ett gäng ungdomar som tog honom till polisstationen.

Polisen hade nyligen fått in en anmälan om en försvunnen Husky, men detta hade lika gärna kunnat vara någon annan hund. Och det värsta man kan göra som polis i ett sådant här ärende, är att lämna ut fel hund till fel ägare.

Ringer ägaren som anmält

Så de bestämmer sig för att ringa mannen som hade anmält sin hund försvunnen och berättade att just den här Huskyn fanns inne hos dem. För att man skulle kunna säkerställa att det var rätt hund på polisstationen så bad polisen mannen att komma in.

Men det var lite långt att åka och mannen ville inte ödsla någon tid ifall han skulle hitta sin hund eftersom han fortfarande letade. Så mannen frågade polisen om de kunde kolla om hunden var hans. De frågade ”hur då?” eftersom de endast kunde beskriva Huskyn (som dessutom har ett väldigt vanligt utseende för dessa hundar).

Måste kolla att det är rätt hund

Mannen ber polisen att spela upp två låtar från hundens favoritlåtar i gamla TV-program! “Believe in Yourself” från den kanadensisk-amerikanska showen ”Arthur” och temasången för Israeliska showen ”Shemesh”, enligt Paw my Gosh.

Polisen tyckte såklart att det var lite konstigt, men mannen insisterade på att om hunden sjunger med, då är det hans hund till hundra procent. Så polisen gjorde ett försök:

Huskyn tjuter ut av lycka

Och responsen var magisk! Huskyn vickar på huvudet, lyser upp som en sol och sätter i gång – han sjunger, gnyr och ylar för allt vad det är värt. Han viftar glatt på svansen och blir sådär överlycklig som bara hundar kan bli.

Ägaren skrek direkt att ”det där är min hund!” i telefonen. Ägaren åkte direkt till polisstationen och återförenades med sin älskade Husky. Och Huskyn, han var gladare än någonsin över att få krypa upp i famnen på sin älskade husse igen.

Sedan var det dags för den här duon att åka hem igen och förhoppningsvis kollade de på en hel del gamla TV-program tillsammans och sjöng för fulla muggar.

Se klippet när Huskyn sjunger med till sina favoritlåtar:

Hur underbart var inte det här? Sprid gärna vidare den här lyckan så att dina vänner får se.