Pojken ser livlös liten valp ta sina sista andetag bakom en kartong – då gör han det osannolika

.

Det finns inte mycket här i världen som gör mig mer uppriven som när oskyldiga drabbas av någonting som slår hårt emot dem. Det kan handla om såväl försvarslösa djur som människor som har det tufft av någon anledning och som omedelbart behöver hjälp och stöd.

I det här fallet handlar det om en liten, liten hundvalp som hittades ensam och övergiven på gatan. Valpen låg bakom en stor pappkartong i skuggan av solen – helt utmärglad och tunn.

Det var då som djurhjältarna i Animal Aid Unlimited i Indien fick höra om hundvalpens öde. När de kom dit möttes de av en chockerande syn.

Foto: Youtube

Där låg hundvalpen medvetslös vid vägen. Han kippade efter andan och hade inte djurorganisationen kommit i tid hade det troligtvis slutat mycket tragiskt för denna lilla söta men undernärda hundvalp.

Hon rusades genast till närmaste sjukhus där veterinärer fick ta sig en närmare titt på henne.

De kunde inte vara säkra på om hon skulle klara sig eller inte.

Foto: Youtube

På sjukhuset kontrollerades hundvalpen. Hon var extremt uttorkad, troligtvis orsakad av diarréer, och hennes blodtryck var lågt. Veterinärerna oroades över att det kanske var för sent. Men de lyckades ge henne de vätskor hon behövde i sin lilla, lilla kropp – och nu kunde de bara hålla tummarna.

Foto: Youtube

Lyckligtvis slutade det hela bra och hundvalpen överlevde! Bara ett dygn senare var hon som en helt ny hundvalp – och lekte och viftade på svansen! Se nu på valpen, som fått namnet Lilly, och förvandlingen i klippet nedan:

Tack till er, alla underbara djurvänner därute som gör så stor skillnad för våra fyrfota vänner! Nu hjälps vi åt att dela detta för att hylla organisationerna som räddar liv!