Paret tror de köpt en liten terrier, inser snart att de tagit hem något helt annat

Att skaffa hund är ett stort beslut i en familj. Det är en ny familjemedlem som man ska ta hand om i många år framöver. Men när man väl bestämt sig för att man vill ha en hund så kommer nästa fråga: vilken ras man ska välja.

Hos familjen Markham fanns det lite olika åsikter angående hur stor hund de skulle köpa. Robert ville inte ha någon stor hund, så hans fru Sue lovade att ta hem en lite mindre.

Men det skulle inte riktigt bli som de hade tänkt.

Sue besökte ett hundhem för hemlösa hundar och förälskade sig i lilla valpen Yogi. Han var så liten och söt och skulle passa perfekt in i deras familj, tyckte hon.

Hon berättade för Robert att hon skulle ta hem en ”liten terrier”, och han förväntade sig att det skulle bli en Jack Russell eller liknande.

Så kom Yogi in i deras familj, och de båda älskade sin nya hund.

Sen började han växa.

Youtube

Det visade sig att Yogi inte alls var någon liten terrier – han var i själva verket en grand danois, och ovanligt stor dessutom.

Varken Sue eller Robert var beredda på detta.

Youtube

Som tur var blev Robert snabbt lika förälskad i Yogi som Sue var.

Youtube

Idag är Yogi nio år gammal och så stor att familjen brukar lägga ett hästtäcke över hans rygg när det är kallt ute. Trots att det inte riktigt blev som familjen hade tänkt sig så är de oerhört glada att de har Yogi. Han är en älskad familjemedlem.

Här nedan kan du se ett reportage om Yogi och hans familj.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/jQyzbVPPhsI” /]

Skulle du vilja ha en så här stor hund hemma? Dela gärna artikeln vidare till dina vänner och berätta vad du tycker!