Foto: Youtube

Paret ska äntligen få hem sin herrelösa valp – titta nu på reaktionen när deras blickar möts

Paret ska få möta sin nya hund för första gången.
Då blir känslorna starka.
Här tar de emot den herrelösa vovven.

Det finns många husdjur därute som behöver hjälp och stöd. Många hundar är utan hem och kärlek – och dessa behöver vi människor hjälpas åt med att ta hand om.

Just detta var anledningen till att Tracy Whyatt för elva år sedan startade sin organisation ”Tracys hundar” som hon driver tillsammans med maken Scott.

De har sedan dess hjälpt över 3 000 hundar att komma till nya hem genom sitt adoptionsprogram, och bör förstås hyllas för detta.

Paret insåg att detta var någonting som de verkligen behövde göra, och de beslöt sig för att åka runt i USA för att hämta upp hemlösa hundar och ge dem en ny chans i livet, uppger OnlyGood TV.

Paret tar emot sin nya hund – starka känslorna

Genom åren har deras verksamhet främst riktad in sig på hundar som hamnat på så kallade hundavlivningshem. Dessa vovvar har genom Tracy och Scott fått en ny chans i livet.

För några år sedan fick tittarna följa hur det kunde gå till när dessa hundar till slut kom till nya familjer – och känslorna var oerhört starka när de nya ägarna fick träffa sina fyrbenta familjemedlemmar för första gången.

Vilket fantastiskt initiativ! Dela gärna inlägget för att hylla Tracy och Scott!