Övergivna hunden blir äntligen adopterad – titta nu på glädjen när hon får träffa sin nya familj

Pitbull-hundar har fått ett rykte om sig att vara oberäkneliga och våldsamma. Men sanningen är att de är lika snälla, lojala och godhjärtade som vilken annan hundras som helst, det förstås om de blir uppfostrade av en snäll ägare.

Så var tyvärr inte fallet för pitbullen Aimee, vars ägare inte orkade med henne och lämnade in henne till ett djurhem.

Trots att hon hade problem med huden vägrade både Aimee och volontärerna att ge upp. Och en dag insåg den lilla jycken äntligen att hon skulle få ett nytt kärleksfullt hem.

När pitbullen Aimee lämnades in till Carson Animal Care Center i Kalifornien, USA, var hon en ledsen hund.

Aimee övergavs av ägaren

Hennes förra ägare orkade inte ta itu med hennes hudsjukdom som gjorde väldigt ont och lämnade därför in henne till djurhemmet.

Bildkälla: Facebook/Kim Sullivan

Aimee var en snäll hund men volontärerna märkte snabbt att hon var rädd och osäker i sin nya omgivning. Hudproblemen gav henne svåra smärtor och det fanns ytterligare problem.

Ville rädda hennes liv

Djurhemmet var överbefolkat och det var inte ovanligt att hundar tvingades sövas ner. Hur skulle det egentligen bli för Aimee?

Som tur var fanns det några riktiga änglar runt hörnet. Djurorganisationen Saving Carson Shelter Dogs räddar hundar från att sövas ner och försöker med all sin makt hitta ett nytt kärleksfull hem till alla dessa underbara djur.

Bildkälla: Facebook/Saving Carson Shelter Dogs

Organisationen och dess volontärer får tillgång till de ensamma hundarna och gör videos som de sedan lägger ut på sociala medier i hopp om att en vänlig själ ska se in i hundarnas ögon och i slutändan adoptera en.

Och en dag var det just Aimee de fick syn på.

”Underbar och söt”

När volontärerna kom in på djurhemmet för att filma Aimee sken hon upp som en sol. Det var som om det snälla, älskande hunden visste att de var där för att hjälpa henne och trots att hon hade ont på grund av sina hudproblem visste glädjen inga gränser.

”Aimee är en underbar och söt liten bebis. Hon är jättesöt och när hennes hud väl läker kommer hon må hur bra som helst. Snälla dela vidare för hennes liv”, skrev organisationen till videon.

Bildkälla: Facebook/Kim Sullivan

Det dröjde heller inte länge innan människor hörde av sig. Många ville veta mer om Aimee – och en familj erbjöd sig att adoptera henne bara dagar efter att hon kommit till djurhemmet.

Adopterades av familj

Aimee gick från hopplös och övergiven till en älskad familemedlem snabbare än någon kunde ana.

Saving Carson Shelter Dogs publicerade en video på Aimee när hon gick sin första promenad mot sin nya kärleksfulla familj.

Aimee sprang och hälsade på alla i sin nya familj och lyckan visste inga gränser.

Stora glädjen

Videon på Aimees första promenad som adopterad hund har gått viral och setts av över 300 000 personer på Facebook. Hennes nya mamma, Kim Sullivan, har också delat vidare bilder där Aimme bland annat tar examen i valpskolan.

Aimees hud har blivit återställd och äntligen slipper hon att ha ont.

Nu hoppas vi att hon får ett långt och lyckligt liv, precis som alla hundar förtjänar!

AIMMEE (PHOENIX) has to be the cutest little hippo that ever took her FREEDOM RUN out of the Shelter into the arms of her new family! Thanks to all of you SHARING, she is Safe tonight. Happy life AIMEE <3PHOTO THREAD: https://www.facebook.com/savingcarsonshelterdogs/photos/a.172032662969376.1073741830.171850219654287/520101718162467/?type=3&theater

Posted by Saving Carson Shelter Dogs on Tuesday, December 22, 2015
Vilket underbart slut för Aimee, nu hoppas vi att hon får ett långt och lyckligt liv! Dela artikeln om du också tycker alla hundar förtjänar ett kärleksfullt hem.