FOTO: We love animals

Övergiven valp dumpas vid väg – bilisten tvärstannar och ser att hunden försöker gömma något

Bilisten tvärstannade när han såg den övergivna hundvalpen vid motorvägen. Han visste att han var tvungen att göra något. Så han gick fram till hunden och tittade vad som hade hänt. Det var då han upptäckte att hunden försökte gömma något.

We love animals

Det var ren tur att bilisten stannade för att titta till den lilla hunden. För när han gick fram närmare såg han att situationen var betydligt värre. Det visade sig nämligen att hunden hade gömt något. Den var inte ensam…

We love animals

Den stackars övergivna hunden hade gömt två andra valpar i ett av däcken vid vägkanten. Alla tre hundar var i akut behov av vård.

Mannen ringde omedelbart till närmaste djurhem och fick tag i Easdale och Cassandra, som viger sina liv åt att rädda djur i nöd.

We love animals

När djurhjältarna kom till platsen kunde de snabbt konstatera att hundarna var kraftigt undernärda och uttorkade. De behövde tas om hand av en veterinär illa kvickt.

Veterinärerna insåg att det skulle ta ett bra tag för hundarna att återhämta sig och bli friska igen. De kunde också se att en av hundarna var dräktig. Snacka om tur att de kom i rätt tid!

We love animals

Valparna har nu döpts efter de kända däcktillverkarna Michelin, Pirelli och Kumho.

De tre fina hundarna är nu i säkert förvar och väntar på att bli adopterade. Låt oss hoppas att de får komma till ett hem tar hand om dem! Hundar förtjänar att behandlas med värme och respekt.

We love animals 

Jag blir så upprörd när jag får se hur vissa fullkomligen struntar i sina husdjur. Det är ofattbart hur någon bara kan dumpa hundar vid vägen. Som tur är finns det djurhjältar som aldrig tvekar att ingripa när de ser djur som far illa. 

Dela gärna vidare för att önska Michelin, Pirelli och Kumho all lycka i livet! Vi håller tummarna för att de får en fin framtid!