Nyfödd hundvalp blir kramad av husse för första gången – reaktionen får miljontals hjärtan att smälta

Den lilla hundvalpen Annabelle fattade direkt tyckte för sin nya husse. När hon lyftes upp i hans famn första gången vet sötheten inga gränser.

Bara tre veckor gammal bestämde sig Annabelle för att hon var pappas flicka. Hennes sätt att visa sin kärlek har setts av miljontals och träffar rakt i hjärtat.

”Det är som ett band som du inte riktigt kan förklara,” sa Annabelles pappa till GeoAnimals.

Annabelles biologiska mamma överlämnades på ett lokalt härbärge en vecka innan hon skulle föda sina valpar.

Men i stället för att föda på hundhemmet bestämde sig djurvänner för att ingripa och ta hand om den dräktiga tiken i hemmet.

Födde 12 friska valpar

Tiken födde 12 friska valpar. En av dem döptes till Annabelle.

Familjen hade inte för avsikt att behålla någon av valparna men föll pladask för lilla Annabelle. Så även för hennes bror Norman.

”Hon är den vackraste tjejen, med blå ögon” sade hennes husse.

”Han morrade åt Annabelle, och hon bara älskade honom och ville pussa honom i ansiktet. När hon vill ha kärlek och uppmärksamhet är det pappa. De är som två ärtor i en balja”, sade matte.

Starkt band med sin bror

Men Annabelle har också ett exceptionellt starkt band med sin bror Norman.

De drogs till varandra redan vid födseln och Annabelle kunde klättra över sina tio syskon för att vara nära just Norman.

Och när de är ifrån varandra har de separationsångest. En gång när Annabelle skulle till veterinären satt Norman vid fönstret och tittade efter henne. Han rörde sig inte ur fläcken förrän Annabelle var hemma igen.

Fortfarande pappas tjej

Idag har Annabella vuxit upp och blivit en stor tjej. Men trots att hon är betydligt större än vad hon var första gången hon blev kramad av husse är hon fortfarande pappas flicka.

Se mer av den första kramen och deras kärleksfulla relation i videon nedan.