Mystisk hund leder djurvänner till port – pekar mot lapp med 4 ord som krossar deras hjärtan

Mystisk hund leder djurvänner till port – pekar mot lapp med 4 ord som krossar deras hjärtan

Alla hundar förtjänar en andra chans i livet. Många fyrfotade vänner behöver bara kärlek – så ger de tillbaka villkorslös kärlek.

Så var verkligen fallet här.

Lujan Videla och hennes pojkvän var ute på en promenad en helt vanlig dag i Argentina. Plötsligt fick de syn på en hund.

De såg att hunden var ensam och när de fick ögonkontakt med hunden blev de nyfikna på den fyrfotade vännen. De beslutade sig för att följa efter honom.

Hunden, som senare visade sig heter Bruno, stod helt ensam i gatuhörnet när de fick syn på honom, rapporterar The Dodo.

De väntade en stund för att se om någon ägare skulle uppenbara sig – men hunden förblev ensam.

Snart började hunden att gå. De följde efter.

Foto: Youtube

I videoklippet som spridits över sociala medier kan man se hur hunden leder paret till en byggnad med en skyld på porten. På lappen stod det att hunden skulle hållas borta.

Ett hjärtskärande meddelande förstås – och snart skulle Lujan och hennes pojkvän få reda på sanningen bakom lappen. Hunden Bruno hade bott där tidigare med sin ägare, som nu hade flyttat eller i alla fall inte längre levde där. Någon hade i alla fall satt upp lappen men hunden kände sig förstås fortsatt hemma i området. På lappen stod det ungefär: ”Håll hunden borta härifrån”.

Lujan och pojkvännen beslöt sig för att försöka hitta en eventuell ägare och tog med hunden hem. Men sökandet gav inget resultat. Till slut blev Bruno adopterad av några grannar till Lujan, uppger The Dodo.

Se det hjärtskärande klippet i spelaren nedan när Bruno försöker ta sig hem igen:

Dela gärna vidare inlägget om du också står på djurens sida!