Mystisk hund hittas inlåst i liten bur på vägen – får ögonkontakt med kvinna som gör det enda rätta

Mystisk hund hittas inlåst i liten bur på vägen – får ögonkontakt med kvinna som gör det enda rätta

För utsatta djur runtom i världen är stödet från djurhem och veterinärer ovärderligt. Varje dag räddas djur från tragiska öden – ofta av människor med stort hjärta för djurens välmående.

Precis så var det även i det här fallet i början på det nya året, när djurräddare från organisationen Stray Rescue of St. Louis i USA larmades till en plats där en ensam hund var fast i en liten bur.

Hur hon hade kommit dit verkar oklart – men klart var i alla fall att hon inte mådde så bra. Inte nog med att hennes frihet var ytterst begränsad – dessutom visade det sig snart att hennes öron var inflammerade.

Foto: Youtube

Djurvännerna gick genast fram till buren och tog ut henne därifrån. Därefter satte de sig i bilen och körde henne till veterinären.

”Gott nytt år allihopa! Det verkar som att djur fortfarande behandlas illa 2022. Möt Bubbly, övergiven vid vägkanten i sin låda. Ett stort tack till de första personerna som brydde sig och hjälpte henne genom att ringa oss och vänta med henne tills vi kom dit”, skriver organisationen på Youtube.

”Hon tillbringade sin tur mot frihet i knät på oss. Hennes öron är enormt och smärtsamt inflammerade, så vi ska ge henne den hjälp hon behöver”, skriver Stray Rescue of St. Louis.

Nu hoppas vi på det bästa för denna stackars hund, och att hon snart kan få komma till en familj där hon får den kärlek hon är värd.

I klippet nedan kan vi se hur det gick till när Bubbly räddades från gatan.

Dela gärna vidare inlägget för att hylla dessa anonyma hjältar som räddar våra fyrfotade vänner!