Misshandlad hund skrivs upp på ”dödslista” – då tar kvinnan ett beslut

Misshandlad hund skrivs upp på ”dödslista” – då tittar räddaren in i ögonen och tar ett hjärtskärande beslut

Hunden Rudy var svårt misshandlad när han hittades på gatan. Detta resulterade i att hans räddningsgrupp inte såg något ljus i tunneln.

Han sätts upp på en så kallad ”dödslista” där räddningsgruppen lindrar hans besvär och låter honom somna in. Men plötsligt tittar Rudys räddare in i hans ögon och upptäcker något hjärtskärande och tar ett beslut, enligt Paw my Gosh.

När räddningsgruppen ”Houston Street Dogs” hittade hanen Rudy var han svårt misshandlad och utnyttjad när han hittades på gatan. Den förra ägaren har förmodligen övergivit Rudy och sedan har hunden levt i skräck på gatorna. Räddningsgruppen vet inte hur länge han hade levt ute på gatan, men han var i så pass illa skick att de inte trodde det skulle gå att rädda honom.

Räddningsgruppen såg till att hans magra kropp fick mat och sedan ett varmt och tryggt ställe att sova på för första gången på väldigt länge.

Rudys första natt inomhus på väldigt länge. Foto: Rumble

Skräckslagen och misshandlad

Rudy var skräckslagen, led av panik och skakade så fort någon kom nära. Han hade sår över hela kroppen och hade blivit misshandlad under sin tid på gatan. Det värsta var hans brutna höft som var i mycket dåligt skick och bland annat en lunginflammation som gjorde honom döende.

Sattes upp på ”dödslista”

Räddningsgruppen valde att sätta upp Rudy på en så kallad ”dödslista” som betydde att de skulle lindra hans besvär och sedan låta honom somna in. Det skulle vara omöjligt att adoptera bort honom med sitt psykiska mående och fysiska besvär. Den brutna höften skulle behöva opereras och volontärerna hade inte pengar till det. De få pengarna som fanns skulle hjälpa alla hundar med mat och husrum, enligt Paw my Gosh.

Tittar in i ögonen och tar ett beslut

Men det är då en av räddarna i gruppen tittar in i Rudys ögon och tar ett beslut som får mig att gråta.

Foto: Rumble

De väljer att ge Rudy en andra chans och vädjar ut till allmänheten om hjälp. ”Houston Street Dogs” startar en insamling och hoppas på det bästa.

Opereras och får vård

När videon på Rudy når tusentals människor börjar folk att engagera sig i Rudys välmående. De skickar pengar och lyckönskningar för den lilla vovven, enligt Paw my Gosh.

Till slut kan veterinärerna ge den vården Rudy behöver och han opereras för sin brutna höft.

Rudy rehabiliterades och började sakta men säkert att återhämta sig. Foto: Rumble

En helt ny hund

Det tar inte alls lång tid innan han bättrar på sig och till slut får äta sin första måltid i sitt nya kärleksfulla hem.

Och förvandlingen är helt otrolig – hans psykiska besvär försvinner sakta med tiden och Rudy får chansen till ett nytt underbart liv igen. Och han ser ut att må mycket bättre.

Hunden Rudy som tillfrisknat. Foto: Rumble

 

Se videoklippet på Rudys förvandling:

[arve url=”https://rumble.com/embed/u4.vxkol/” aspect_ratio=”16:9″ /]

Älskade lilla vän. Sprid gärna detta vidare för att uppmärksamma andra om att vi måste stoppa detta djurplågeri en gång för alla. Detta är inte okej!