Matte vill veta vad hundarna gör när hon är borta – vad dolda kameran avslöjar sprids nu över hela nätet

Alla djurägare har garanterat ställt sig frågan en gång eller en annan. Vad gör egentligen den älskade lilla vännen – när man har stängt dörren och åkt hemifrån?

Går de och lägger sig? Lever de loppan och provar allt som annars är förbjudet? Vaktar de huset eller lägenheten så ingen obehörig klampar in?

Tja, en matte var så nyfiken på svaret att hon bestämde sig för att sätta upp en dold kamera. Nu har klippet setts hundratusentals gånger… och träffar alla djurälskare rakt i hjärtat.

Bildkälla: Youtube

Ja, tack vare en dold kamera kunde matte äntligen få svaret på frågan hon så länge grubblat över. Men hon var inte beredd på vad kameran skulle avslöja.

Ni förstår, matte hade redan skaffat två hundar för att de skulle ha sällskap av varandra och inte behöva känna sig så ensamma när hon var borta. Men hur kul de än hade tillsammans – så var det uppenbart inget mot de stunderna då matte faktiskt var hemma.

För sekunder efter att dörren stängts… så började de yla. Och sedan väntade de. Och väntade. Och väntade.

Klippet visar med all tydlighet hur fästa hundarna är vid att ha matte hemma i huset, trots att de har varandras sällskap. Och även om det så klart är väldigt gulligt att se deras otvivelaktiga kärlek – så är det också lite hjärtskärande. Vi är nog mer saknade än vad vi kanske förstår, något som kan vara värt att ha i åtanke när vi åker hemifrån!

Se klippet här:

Tänk på att aldrig lämna husdjur ensamma hemma för länge. Du är förmodligen mer saknad än vad du kanske tror! Dela den här artikeln med alla dina vänner på Facebook för att visa hur mycket husse eller mattes sällskap betyder.