Matte letar efter sina löständer – hör ett lekfullt ljud under bordet och ser att hunden fått ett nytt leende

Det finns många anledningar att älska hundar. Förutom att de är lojala och sällskapliga, så är de faktiskt väldigt roliga. Precis som oss människor så har hundar olika personligheter, och dessa kan verkligen ge en ett gott skratt.

Ett bra exempel på en hund som sätter ett stor leende på sin mattes läppar är hunden Maggie. Hon hittar ofta på bus, men den här gången överträfade hon sig själv och chockade matte helt och hållet.

Maggie är en liten lekfull hund som bor på Long Island tillsammans med matte och husse. Då hon är full av personlighet finns det alltid ett tillfälle att föreviga Maggies upptåg. Och eftersom internet verkar älska bilderna, fick Maggie ett eget Instagramkonto.

Exempel på saker Maggie gör är att hon ofta lägger sig i resväskan när matte eller husse ska resa. Hon är nyfiken på datorn, och hon retas med ekorrarna.

När mattes pappa var hundvakt visste han inte riktigt vilket busfrö han hade att göra med, så han la sig för en tupplur. När han vaknade upp var hans löständer borta, och Maggie hade överträffat sig själv.

Efter en lång stunds letade tog matte sig en titt under bordet, och gissa vad hon fick se.

Hundar är bra roliga. Det här fick mig full i skratt för resten av dagen. Dela gärna för att sätta ett leende på andras läppar idag.