Matte kommer hem med familjens nya valp – hundens första reaktion får nu hela nätet att smälta

Det sägs ofta att hunden är människans bästa vän. Men dessa underbara djur kan vara så mycket mer. De är nämligen bästa vänner med varandra också.

Inte nog med att hundar är lojala, snälla och älskande. De formar också livslånga band med både människor och andra hundar, någonting som kan leda till några av de finaste vänskaper vi fått se.

Den här Golden retriever-hunden skulle en dag få en ny familjemedlem, när matte tog med sig en ny hundvalp hem. Den första reaktionen har fått nätet att smälta – och bilderna under den lilla valpens uppväxt är bara för underbara.

Precis som för många av oss kan förändringar vara svåra, eller åtminstone ta lång tid. Precis så kan jag tänka mig att den här golden-hunden också kände, när hennes matte plötsligt kom hem med en ny hundvalp till familjen.

Familjen tog hem ny valp

Till en början hade han svårt att veta vad han egentligen skulle göra. Han hade givetvis sett andra hundar tidigare, men nu var det ju en sådan pass liten valp som satt framför honom.

Bildkälla: Facebook/Viral Paws

Den lilla valpen låg i en provisorisk korg gjord av en kartong, och en enkel sniff från den äldre hunden fick räcka till en början.

Fick en ny lekkamrat och syskon

Men när den insåg att det visst var en lekkamrat som låg där framför, liten och så omåttligt söt, fanns det bara en sak att göra. Leka!

Den lilla valpen växte och växte och snart var den äldre hunden inte ensam om att vilja leka med både det ena och det andra. De två blev riktigt bra lekkamrater som både busade med leksaker och med varandra. Som två riktigt goda vänner – och även numera syskon.

Bildkälla: Facebook/Viral Paws

Det är häftigt att se hur snabbt valpar växter upp och hur mycket de lär sig på kort tid. Den här lilla krabaten har minst sagt haft en snäll och godhjärtad hund vid sin sida som säkerligen lärt den allt han kan.

När det så är dags för att ta det lite lugnt igen finns det ingenting bättre än att kura upp sig tillsammans. Och när de här två vännerna gör det tillsammans är det bara för underbart och fint att se!

Bästa vänner för livet

Från att de inte ens känt varandra har de nu blivit bästa vänner som inte går att sära på. Det är minst sagt ett bevis på den vänskap och starka band hundar formar med varandra.

Bildkälla: Facebook/Viral Paws

Vi önskar dessa två sötnosar all lycka till i framtiden och hoppas att de får många underbara stunder tillsammans. För vad hade livet varit utan en riktigt bra vän vid sin sida?

I spelare nedan kan du ta del av fler bedårande klipp på de två.

Det här underbara klippet fick mitt hjärta att smälta.

Hundar är verkligen fantastiska, dela om du håller med!