Mannens älskade hund försvinner spårlöst – 5 år senare kommer det fram vad hustrun egentligen gjort med den

En dag försvann mannens hund spårlöst. Hans fru sa att hunden rymt och att hon inte kunde hitta den.

Men fem år senare har mannen avslöjat fruns mörka hemlighet.

Det var i ett inlägg på Reddit som en man, utan att namnge sig själv, berättade om hans avslöjande, skriver Animal Rescue Site.

Enligt honom hade han haft en hund redan innan han träffade sin nuvarande fru. Allt gick bra till en början men så fort hon blev gravid märkte han att hon började titta annorlunda på hunden.

En dag, när frun varit ensam hemma med hunden en hel dag, försvann den plötsligt spårlöst.

”Hon ringde mig och grät när jag var på jobbet och sa att hunden hade sprungit iväg och att hon inte orkade springa efter. Jag trodde på henne. Jag letade efter hunden i flera veckor”, skriver han i inlägget och tillägger:

”Jag har alltid velat ha en ny hund men barnen tar mycket tid och energi. Min fru däremot har alltid kommit med en ny ursäkt för varför hon inte vill ha en hund.”

Ringde och grät

Fem år och tre barn senare har han fått veta vad som egentligen hände den där dagen.

”Nyligen fick jag veta att min hund inte rymde. Min fru och hennes pappa tog hunden till ett hem för herrelösa hundar när jag var på jobbet. Hennes föräldrar tyckte också att hunden var ”farlig”.”, skriver han i inlägget.

Mannen skriver att han är rasande eftersom hans hund aldrig hade varit farlig. Han säger också att han överväger en separation men att han håller fast vid relationen för barnens skull.

Foto: Shutterstock

Vill ha en ny hund

”Jag har sagt till henne att det enda sättet att kompensera lite är att vi skaffar oss en hund. Men hon vill inte ha någon alls. Jag planerar inte att ge upp på den saken i första taget”, skriver han.

Flera personer som läst inlägget tycker inte att mannen gjort något fel och många säger att de aldrig skulle kunna förlåta sin partner om denna gjorde något liknande.

Vad hade du gjort? Dela gärna artikeln och berätta.