Mannen slår sig blodig för att få ut hund ur varm bil – hans kommentar till ägaren får hela nätet att jubla

Hjältar är sådana som sätter andra först – som skulle gå över lava för att rädda den som ropar efter hjälp. 

Men tyvärr finns det också många som struntar i ett rop på hjälp, ignorerar eller vänder ryggen till av rädsla. 

Den här mannen är en hjälte efter sin insats, men den brokiga vägen dit kostade honom smärta.

Är det något jag avskyr i den här världen så är det när djur far illa på grund av människor. Det händer om och om igen och trots alla varningar så fortsätter människor sätta sina djur i fara. Jag har bara en fråga på det: ”varför?”.

Den frågan kommer jag nog aldrig få svaret på men det viktiga och centrala i den här händelsen är när en man riskerade sitt eget liv och hälsa för att rädda ett djur som var i nöd.

Hörde ett gråt

Det var när Gerasimos Klonis och hans flickvän var ute och åt på en restaurang i Albuquerque, som de hörde ett konstigt ljud ute på parkeringen.

Efter att ha ätit klart och gått ut till parkeringen hörde de ett gråt komma från en bil. Det visade sig vara en hund som var instängd i bilen som skrev efter hjälp. Ägaren hade gått iväg från bilen, förmodligen i ett ärende, och lämnat hunden kvar med små glipor i fönsterrutorna fram. Hunden var i panik och tryckte desperat sin nos mot de smala gliporna i fönstret för att få luft.

Den här dagen, som många andra under sommaren, var otroligt varm. Man kan inte lämna varken människor eller djur i en bil under dessa temperaturer och polisen varnar om detta varje sommar. Men ändå hade inte den här ägaren reflekterat över det och lämnade hunden ändå.

Försökte desperat att ta sig ut

Den stackars hunden skrapade med tassarna mot rutan som om den försökte ”gräva ett hål” och ta sig ut. Gerasimos och hans flickvän ringde genast efter hjälp för att få ur hunden ur bilen. Men efter en tio-minuters väntan kunde de inte vänta längre. Gerasimos djurvänliga hjärta tog beslutet och agerade blixtsnabbt när han insåg att tiden höll på att rinna ut.

Kämpade mot klockan – då bestämde han sig

Han ville inte förstöra någons bil med flit eller i onödan, men det sista han ville var att hunden skulle lida eller till och med dö. Så han tog en kofot och slog in rutan, för att sedan ta ut den stackars hunden som bara var glad att se honom.

Skadade sig och blödde

Gerasimos och flickvännen, som filmar allt, går bort till sin bil och ger hunden vatten. Och vad hunden drack belåtet, stackaren var så törstig. I videon kan man även se att det droppar blod på marken – Gerasimos hade skadat sig i handen av att slå in rutan men det är inget han reflekterar över i stundens hetta. Senare ska han ha behövt sy ihop såren och tagit en stelkrampsspruta men klarat sig, enligt Little Things.

När ägaren sedan kommer till bilen och förstår att det är dennes bil som larmet gått av på, frågar personen vad som skett. Gerasimos blev chockad över frågan och passade på att pika personen med en iskall och klockren kommentar som hyllas över hela nätet:

”Han hade det inte så trevligt där inne”, säger Gerasimos i klippet.

Titta på klippet för att se hans spektakulära räddningsinsats:

Tack vare Gerasimos mod och kärlek lyckades han få ut hunden innan det var för sent – kosta vad det kosta vill men han tvekade inte en sekund på att förstöra bilen. Den här mannen förtjänar en stor hyllning – sprid detta vidare för att skämma bort honom med kärlek!