Mannen skriker ut ”dusch” i korridoren, titta nu vem som rusar fram i ren glädje

En av de största utmaningarna jag har under året är att få min hund att ta en dusch.

Varje gång hon ser att jag börjar förbereda för det inser hon vad som händer – och varje gång vägrar hon likt en bebis som inte vill ha sin mat.

Men alla hundar är inte så, som den här söta corgi-hunden. När husse ropar att det är dags för en dusch är reaktionen helt åt andra hållet – och alldeles underbar.

Precis som vi människor har hundar väldigt olika personligheter. Vissa gillar långa promenader, vissa vill sova i sängen och vissa älskar att bli klappade på magen. Men att duscha brukar vara en sådan sak som oftast inte är så rolig.

Min golden retriever-hund Lina är alltid medveten om när det vankas dusch eller bad, och varje gång springer hon så långt bort från mig som möjligt och gömmer sig. Men det verkar inte vara något problem för den här hundägaren.

Bildkälla: Youtube/Brian Kluth

Springer i full fart

Den här corgi-hunden älskar verkligen att duscha. Så fort husse ropar ”dusch!” springer den så fort den kan från rummet in i badkaret, skäller och ber husse sätta på kranen.

Det spelar heller ingen roll om det är en dusch, så den enkelt och väldigt exalterad öppnar duschdörren och hoppar in med full fart.

Bildkälla: Youtube/Brian Kluth

Njuter till fullo

Inte nog med att den lilla sötnosen älskar att duscha. Jag älskar verkligen att när husse säger ”dusch” vet den precis vad som kommer ske. Den har nästan så bråttom att benen inte hänger mer.

Jag hoppas att corgi-hunden njuter lika mycket av att duscha varje gång den får hoppa in i det härliga vattnet. Det här är en video min hund verkligen borde se – och inse hur skönt det faktiskt är!

Vilken fantastiskt söt liten vovve! Om du också blev på glatt humör av den här lilla corgin, dela vidare till dina vänner!