Mannen ska hämta sin hund hos veterinären – det hon gör bakom dörren får tusentals att vika sig av skratt

.

Hundar är magiska djur. Ta bara alla dessa polishundar som jobbar hårt för vår säkerhet, både i Sverige och i utlandet. De kan söka upp människor som är spårlöst försvunna och göra livsviktiga insatser för samhället.

De fungerar också som terapi för somliga, för att inte tala om de hundar som arbetar som ledsagare åt människor med en synnedsättning. Jag blir alltid lika imponerad när jag läser om hur vältränade hundarna är som arbetar i samhället.

Eller helt enkelt våra underbara familjemedlemmar – husdjuret därhemma.

Hundar är helt enkelt fantastiska varelser som gjort livet lite lättare för oss människor i många, många år. Vi har dem att tacka för så mycket fina stunder, och vi är många som bär med oss dem i våra hjärtan för alltid.

I det här klippet får vi möta ett husdjur som inte riktigt verkar tycka om att gå till veterinären…

Foto: YouTube

Det är ett roligt klipp där hunden följer sin husses rörelser med kameran hela tiden. Vi kan så klart inte säga med säkerhet vad de gör hos veterinären eller hur länge de varit där, men hundens ansiktsuttryck säger väl egentligen allt.

”Kan vi åka hem nu?”

Foto: YouTube

Jag misstänker att många av er som läser denna text kan känna igen sig i detta. Hur man verkligen inte vill gå till tandläkaren till exempel, eller göra något annat som man bara ”måste” men egentligen inte tycker är speciellt roligt. Det är livet, helt enkelt.

Foto: YouTube

Tack till hunden och till husse som delade med sig av denna underbara video! Se den här nedan och dela gärna vidare om du också älskar hundar!