Mannen hör märkligt ljud från avgasrör, tittar närmare och inser det förödande

Mannen hör märkligt ljud från avgasrör, tittar närmare och inser det förödande

Det finns många situationer runt djur där man undrar hur de egentligen har tänkt. Min katt brukar exempelvis fastna i. persiennerna och man undrar ju direkt ”vad skulle du där att göra”.

Men ibland kan det däremot handla om väldigt allvarliga saker, precis som de här personerna i Thailand var med om.

De hörde ett ylande ljud som kom från ett avgasrör. Och när de insåg vad det egentligen var som satt där inne var det bråttom, och livsavgörande.

Några människor i Thailand jobbade som vanligt när deras dag fick sig ett plötsligt avbrott. Från ett avgasrör hördes ett ylande ljud, någonting som verkligen inte var normalt.

Hörde ett ylande ljud

Männen gick närmare och insåg då livsfaran.

Bildkälla: Youtube/TomoNews

En liten hundvalp hade på något sätt lyckats fastna i röret. På ena sidan syntes den lilla svansen och på andra huvudet. De insåg att det var bråttom om valpen skulle överleva.

De måste ha undrat hur den lilla valpen tagit sig in i röret. Den hade ju fastnat men som tur var inte med huvudet där inne. Det var däremot ingenting de hade tid med att tänka på.

Nu handlade det om att rädda en oskyldig liten jycke, och de agerade snabbt.

Hundvalp hade fastnat

Med hjälp av en maskin böjade de bända upp det stora och tunga röret. Det var inte bara att dra ut valpen utan de behövde jobba metodiskt för att den inte skulle komma till skada.

Bildkälla: Youtube/TomoNews

Den lilla valpen måste ha varit livrädd av allt ljud, men innerst inne visste den kanske att männen bara var där för att hjälpa.

Hjältarna räddade valpen

Männen jobbade intensivt under en lång stund med att ta sönder röret. Till slut kom glädjebeskedet att de äntligen fått ut den lilla valpen, som var omskakad men såg ut att må bra. En person hällde varmt vatten på valpen så den blev av med all smuts – de var verkligen dagens stora hjältar!

Bildkälla: Youtube/TomoNews

Vad som skedde med valpen efteråt vet vi tyvärr inte. Men sett till männens heroiska agerande hoppas, och tror vi, att de tog hand om den och i alla fall tog den till ett djurhem där den kunde få all kärlek och omvårdnad den behövde.

I spelaren nedan kan du se männens fina insats för valpen. Vilka hjältar!

Dessa människor förtjänar all uppmärksamhet för deras heroiska insats.

Snälla, dela vidare artikeln för att hylla deras agerande!