Mannen hittar smal hund klämma sig emellan två väggar – iakttar svansen och förstår det akuta

.

Det finns inte mycket annat här i världen som gör mig mer upprörd än när oskyldiga drabbas av någonting de inte rår för.

Ofta är det, tyvärr, våra fyrfota vänner som blir allra mest utsatta.

Många kan inte försvara sig eller göra någonting åt sin situation.

Men i flera fall slutar det lyckligt, även om djuren tvingats gå igenom en mycket tuff period för att komma dit. Så är även fallet för den här hunden som hittades av Asana Pomloy i Thailand. Hunden visade sig vara bara fyra månader gammal, och när han såg svansen förstod han att de var tvungna att rusa till veterinären.

– Jag hittade valpen och hon hade massor av smärtor. Personalen vid bensinstationen trodde att hon hade varit där i två dagar. Det måste ha varit tortyr för henne, säger Pomloy till Newsflare.

Asana såg att hunden hade fått sin bakdel täckt i asfalt.

– Det finns vägarbeten i närheten och de tror att en av byggnadsarbetarna attackerade henne med asfalten och hon sprang iväg. Kanske för att det finns många herrelösa hundar och att de irriterade dem.

Räddningsarbetare kom till platsen och lockade hunden från sitt lilla gömställe med korvar. När hon hade tagit sig ut från väggarna vid det trånga utrymmet tog de upp henne och bar henne till säkerhet. Sedan blev hon behandlad på ett djursjukhus, innan hennes resa tillbaka kunde inledas på djurhemmet Heart Hugs Dogs Foundation.

Där får hon sina sår tvättade regelbundet. Snart började hon också lita alltmer på människor igen.

Hunden har nu fått namnet Ma-Toi, vilket betyder asfalt på thailändska. Hon har nu nästan helt återhämtat sig från skadorna.

– Hennes blick var väldigt deprimerande och hon lät inte någon röra vid henne den första dagen hon kom. Det tog också ett tag för mig att tjäna hennes förtroende, säger Thannawat Thannawat som driver djurhemmet.

Och fortsätter:

– Hennes historia har berört många hundälskare där ute. Många av dem har också frivilligt sagt att de vill adoptera henne. Men vi måste se till att hon är hundra procent återhämtad innan hon flyttar till ett nytt hem.

Tack till er djurvänner därute som hjälper våra hundar! Dela gärna vidare inlägget för att hylla dem!