Männen får panik när pitbullen rusar mot dem: Men en av männen vet precis vad han måste göra

Precis som vi människor kan våra fyrbenta vänners humör variera. I klippet du ska få se var det ett antal män som såg en pitbull springa i full fart mot dem.

De tyckte hunden såg ilsken ut och förstod inte riktigt varför den sprang så snabbt emot dem.

De beslutade sig för att hoppa upp på en bardisk för att rädda sig själva, men en av männen hade en annan idé. En idé som fick alla att ändra uppfattning.

Att arbeta inom byggbranschen innebär att ofta jobba i en delvis osäker miljö. För de här byggarbetarna i Brasilien skulle det inte vara några maskiner, brädor eller farliga kemikalier som skulle få de att bli rädda för sin säkerhet.

Det var en hund.

Bildkälla: Youtube/Viralhog

Kastade sig upp på bänken

Byggarbetarna jobbar i vad som ser ut en restaurang och plötsligt fick de syn på en pitbull som sprang emot dem.

Den första mannen som får syn på hunden rusar in i ett litet rum och varnar resten av sina kollegor. Utan att tveka hoppade de snabbt upp på en bänk och kunde därifrån se när pitbullen kom in, sprang runt dem och tycktes vilja ha någonting.

Bildkälla: Youtube/Viralhog

Männen ville inte hoppa ner från bänkarna, i rädsla för att eventuellt bli bitna eller attackerade på annat sätt.

Men det var en av byggarbetarna som hade andra tankar. Utan att tveka gick han ner från bänken – och när han mötte hunden insåg de alla sitt stora misstag.

Bildkälla: Youtube/Viralhog

Ville bara leka

Den lilla pitbullen ville ingenting annat än att leka. När mannen gick fram till honom hoppade han glatt i luften och viftade på svansen.

Alla de andra insåg att de haft förutfattade meningar om den söta lilla vovven. Och i stället hoppade nu alla ner från bänkarna och började klappa hunden.

Bildkälla: Youtube/Viralhog

Förhoppningsvis lärde sig de här byggarbetarna en läxa. Pitbulls, som många brukar anse som aggressiva hundar, är precis som alla andra. Kärleksfulla, glada och busiga små fyrfotade vänner som är fantastiskt bra på många saker, men kanske bäst på en sak.

Att vara människans bästa vän.

Den här mannen hade verkligen hjärtat på rätt ställe och insåg att den lilla hunden verkligen inte var farlig. Pitbulls har fått ett oförtjänt dåligt rykte och jag tycker verkligen att de förtjänar upprättelse. Dela vidare artikeln så fler får se hur kärleksfulla dessa hundar är.