FOTO: Youtube

Man tar med hemlös 12-årig hund till affären – låter honom köpa ALLT han vill ha

Den 12-åriga hunden King har haft ett riktigt tufft liv, för att uttrycka det milt. Han övergavs av sina tidigare ägare och tvingades leva på gatan, dessutom blev han påkörd av en bil och förlorade ena frambenet. King tvingades genomgå omfattande operationer för sina svåra skador.

Sedan började sökandet efter nya ägare som kunde adoptera King. Men det var tyvärr inte en enda som hörde av sig, möjligen med tanke på hans ålder.

 

Det såg allt annat än ljust ut för King – tills en dag då tv-programledaren Rocky Kanaka hörde om hundens tragiska livsöde.

Rocky leder ”Dogs Day Out”, programmet där de ger hemlösa hundar en ”perfekt dag”. Hundarna får då göra precis vad de känner för och det som är så bra med programmet är att uppmärksamheten ofta leder till att de hittar nya hem.

FOTO: Rocky Kanaka/Youtube

King fick det stora nöjet att följa med på en dags shopping. Och det var inte direkt tal om att snåla – King fick ta precis vad han ville!

Inledningsvis var han lite tveksam till vad han ville ha, för det fanns ju så mycket att välja på.

Han gick fram och nosade på leksakerna tills han hittade det han ville ha.

FOTO: Rocky Kanaka/Youtube

King var fullkomligt överlycklig och viftade på svansen. Så underbart att se!

Det som var absolut bäst med hela dagen var att en kvinna hade sett programmet och bestämt sig för att adoptera honom.

Efter alla motgångar fick han äntligen en rolig dag och nu har han dessutom fått ett nytt hem med en ägare som verkligen älskar honom.

FOTO: Rocky Kanaka/Youtube

Alla hundar förtjänar att ha det bra! Så underbart att King äntligen fick lite glädje! Se det fantastiska klippet nedan och glöm inte bort att dela vidare artikeln för att visa dina vänner. 

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/TsE5oVneG9XZhv6uyXJGZzJ4r6bWt7Kx_CpKUHqahRnDWrgGNeow86l0IrrTeUI7?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]