Man lägger upp annons om ny husse när flickvän protesterar mot hunden: Nu hyllas han av 1000-tals

Alla som levt länge i ett förhållande vet att det handlar mycket om att ge och ta.

När man är ett par kan man helt enkelt inte bara tänka på sig själv utan det finns fler att ta hänsyn till.

Visst kan det vara irriterande när ens partner konstant glömmer att släcka lampan, dricker direkt ur mjölkpaketet eller inte fäller ner ringen när han har kissat. Men det finns större och mer allvarliga problem i livet.

 

För ett par var svårigheterna betydligt större än så.

Killen i förhållandet hade sedan länge haft en hund, beaglen Molly. Någonting som hans flickvän inte var helt förtjust i.

Han var helt enkelt tvungen att välja, henne eller hunden.

Efter att ha tagit sig en liten funderare hade han bestämt sig. Han var tvungen att leta efter ett nytt hem till sin älskling och lade därför upp en annons på Craigslist, USA:s motsvarighet till Blocket.

Pixabay (Hunden på bilden har ingeting med historien att göra)

Så här löd annonsen:

”Min flickvän gillar inte min beagle Molly så jag måste hitta ett nytt hem till henne.

Hon är renrasig från ett bra område, jag har haft henne i fyra år. Hon gillar att leka. Inte helt lydig. Hon har långt hår så hon kräver lite underhåll, speciellt klorna, men hon älskar att få dem fixade. Stannar upp hela nätterna och gläfser, men sover när jag jobbar. Äter bara den bästa och dyraste maten.  Kommer ALDRIG och möter dig vid dörren och ger dig inte ovillkorlig kärlek när du är ledsen. Bits inte men hon kan vara riktigt elak!

Så……..är någon intresserad av min 30-åriga, själviska, elaka, lycksökerska till flickvän? Kom och ta henne! Jag och min hund vill hitta ett nytt hem till henne så snart som möjligt.”

Imgur

Några dagar senare uppdaterades annonsen:

”Jag är ledsen men hon har fått ett nytt hem. Hennes uppfödare (föräldrar) har tagit tillbaka henne. Molly och jag letar efter en ny.”

Det här är verkligen en kille i min smak. Förutom att ha humor så förstår han verkligen vad som är viktigt i livet.

Man ber inte någon välja mellan två saker som den älskar. Det är inte kärlek. Jag är väldigt glad att han gjorde det valet han gjorde.

Dela artikeln med dina vänner på Facebook om du också tycker att killen gjorde rätt val!