Mamman överrumplas av hundens fina gest

Att växa upp med en hund i familjen är något som alla borde få uppleva.

Hundar sprider så mycket kärlek och glädje runt sig.

Det visar inte minst den här hunden som tar hand om sin ”lillebror” på det gulligaste sättet.

 

 

 

 

När mamman såg sin lilla baby och familjens hund ligga bredvid varandra på golvet kunde hon inte tro sina ögon. De såg verkligen ut som bästa vänner, men vad som skulle hända sekunden efter hade inte mamman väntat sig.

Hunden Paje väntade nämligen på det rätta ögonblicket att visa hur mycket han gillar sin nya kompis. Han såg till att bebisen Lucca låg stadigt och lyfte sedan tassen för att krama om honom.

Mamman blev överväldigad av Pajes beteende och hur han tog hand om sin nyfunna kompis. Det var skönt för henne att de kom så bra överens och att Lucca kände sig trygg i hundens sällskap.

Har varit del av familjen länge

Mamman fanns självklart i bakgrunden hela tiden och övervakade vad de två kompisarna gjorde. Paje har varit en del av familjen länge och därför vågade mamman ha både baby och hund på golvet samtidigt. När hon såg hur bekväma de var i varandras sällskap, kunde hon andas ut.

Paje och Lucca hade funnit varandra och mamman ville minnas detta ögonblick, så hon tog fram mobilen och började filma. Vilken tur att hon gjorde det, för annars hade vi inte fått se hundens otroligt gulliga gest!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/JCZjE2m0LOg” /]

Blev du också berörd av det här fina mötet? Har du varit med om något liknande?

Dela gärna artikeln och berätta om dina erfarenheter!