Lurig vovve spelar skadad för att få mer godis – men ångrar sig direkt när husse tar ”revansch”

Hunden Piper har en bästa kompis, husse Dennis Gerard. Dennis försöker ständigt se till så att Piper alltid har det så bra som möjligt.

Men hundar är som vi alla vet väldigt smarta djur och Piper kom för en tid sedan på hur han skulle utnyttja sin husses goda vilja.

Något som tvingade Dennis att ta till ”drastiska” åtgärder.

Piper och Dennis är alltid med varandra och har alltid skoj tillsammans. Men Piper är en riktig gottegris som älskar sitt hundgodis över allt annat.

Klev på ett bi

För några år sedan råkade Piper kliva på ett bi och gjorde illa sin ena tass. Husse Dennis tröstade då Piper genom att överösa honom med godis och mys.

Men efter att tassen läkt ihop så försökte Piper fortfarande få sympatier genom att halta.

Bild: Instagram

– Han hade bara ont någon dag men fortsatte spela skadad för att få godis. Jag är ju svag på det sättet så jag gav honom godis. Det blev en ond cirkel, säger Dennis till The Dodo.

Piper vägrade sluta upp med sin fejkskada och till slut fick husse nog och tänkte ut en lömsk plan för att lära den godisälskande vovven en liten läxa.

Tog ut honom till bilen

En dag tog Dennis med sig Piper ut till bilen och började åka mot veterinären. När Piper insåg vart bilen var på väg insåg han att det nu var slut med den påhittade skadan i tassen.

– Vi skulle ändå dit på ett besök och jag bad veterinären att undersöka tassen utöver den vanliga undersökningen vilket hon gick med på, säger Dennis till The Dodo.

Piper var inte helt nöjd med undersökningen men han skulle ändå få sista ordet.

– Jag vet inte om han förstod att vi försökte lära honom en läxa. Men han vann ju ändå i slutändan. Jag fick dåligt samvete att jag gav honom ännu mer godis, erkänner Dennis för The Dodo.

Här kan du se ett litet klipp på hur allt gick till.

Hundar är så underbara! Tryck på DELA-knappen om du håller med!