Lilla valpen behandlas som skräp och kastas i plastpåse – då dyker en kvinna upp

.

Vissa djur har mindre tur än andra här i livet. Somliga kommer direkt till en husse eller matte som öppnar hela sitt hem och hjärta för sin nya familjemedlem, medan andra långtifrån har samma lycka.

Den här valpen hade kommit till sin första ägare i livet – men drabbades av det ofattbara.

Hunden, som senare kom att kallas Bobby, blev dumpad i en plastpåse – som sen slängdes på marken.

Men den här historien skulle komma att få ett lyckligt slut. Han blev nämligen räddad i allra sista stund, skriver djursajten The Dodo.

En kvinna som var ute och gick hörde hur någonting gnydde på marken. Plötsligt ska hon ha fått syn på plastpåsen som hon då gick närmare för att sen öppna – försiktigt. Inuti tittade världens gulligaste ansikte upp på henne.

Det var den lilla, lilla valpen – bara dagar gammal – som låg där och det var uppenbart att han hade blivit dumpad som skräp av någon hjärtlös människa.

Här är Bobby:

Little Bobby as we have called him in memory of my friends dog who sadly went to rainbow bridge last week ❤ he's doing…

Gepostet von Dog rescue coolronan am Sonntag, 4. August 2019

Kvinnan kollade omedelbart upp om det fanns några djurhem i närheten – och på hundhemmet Coolronan Dog Rescue var man villiga att ta emot stackars Bobby. Hon förklarade vad som hade hänt och berättade även att lille Bobby knappt kunde gå

Kunde knappt gå – upptäckte sjukdom

Personalen körde honom till en veterinär där de utförde en kontroll. Det visade sig att Bobby var väldigt sjuk, men det visade sig också att han var villig att kämpa ordentligt!

Han började bli både friskare och starkare när han kände tryggheten i sina räddare. På bara några dagar kunde de konstatera det stora glädjebeskedet: Bobby skulle klara sig!

Den lilla valpens öde har berört tusentals människor sedan historien först delades på Facebook. Titta bara på hans urgulliga och stora, nyfikna ögon!

Little Bobby says hi and thanks for all the well wishes ❤He's doing well and getting stronger everyday ? really should have called him Dyson as he just wants to eat everything ?

Gepostet von Dog rescue coolronan am Mittwoch, 7. August 2019

”Mums! Glass är jättegott!”

Gepostet von Dog rescue coolronan am Mittwoch, 14. August 2019

Det är personerna som sköter djurhemmet som vi ska tacka allra mest, utöver kvinnan som hittade Bobby förstås. De äkta makarna Ramona och Chris föll genast för Bobby och även om de först hade tänkt låta någon annan adoptera honom när han blivit friskare kunde de inte motstå honom.

Ju mer tid de tillbringade ihop, desto mer insåg de att de aldrig skulle kunna släppa honom ifrån sig. Därför tog de det självklara beslutet att adoptera honom!

Gepostet von Dog rescue coolronan am Samstag, 24. August 2019

– Min man Chris förälskade sig i honom. Det är väldigt gulligt att se deras speciella band som de har. Våra sex andra hundar är alla tjejer, så jag tror att det var dags för Chris att få någon på sin sida, säger Ramona till The Dodo.

Gepostet von Dog rescue coolronan am Mittwoch, 14. August 2019

Jag blir lycklig ända in i benmärgen av att läsa sådana här historier! Tack till er, Ramona och Chris för att ni hjälper utsatta djur som Bobby! 

Dela gärna inlägget för att önska hela familjen all lycka i framtiden ❤️

TV: 10 gulliga hundar!