Lilla flickan vill adoptera pitbull – bryter ihop i tårar när mamman meddelar sitt beslut

Flickan ville ha en hund.
Men hon visste att det var mamma som skulle få den avgörande rösten.

10-åriga Alexandria visste direkt när hon såg pitbullen Wyatt.

Hon ville adoptera den stackars herrelösa vovven.

Därför försökte hon övertyga sin familj att komma fram till samma slutsats. Hennes plan blev till verklighet. 10-åringen lyckades få till ett besök på djurhemmet Arizona Humane Society, och det blev mycket känslosamt, berättar hennes mamma.

– Så fort hon såg Wyatt började hon gråta och visste att han omedelbart var den enda. Hon sa, ”han kommer att ta väl hand om oss, mamma! Om du går och hämtar honom lovar jag att älska honom för alltid och ta hand om honom riktigt bra”, sa Alexandrias mamma, Angela, enligt djursajten The Dodo.

Pitbullen, som heter Wyatt, fångade även mammans intresse. Men till en början höll hon tyst och sa att hon ville fundera lite. Samtidigt som dottern hela tiden visste vad hon ville. Hon hade verkligen fått ett speciellt band till vovven.

10-åringens starka reaktion när hunden adopteras

En tid senare överraskade mamman sin dotter genom att ta med henne till djurhemmet igen. Där väntade nämligen en särskild kompis på dem: Wyatt.

Och reaktionen när dottern får gå hem från djurhemmet med sin mamma och nya vovve är bara helt underbar. Känslorna blir starka och Alexandria kan inte hålla tårarna tillbaka. Detta är ren kärlek!

– Vi tar honom vart vi än går – till mataffären, på vandring, simning och många promenader under dagen. Han är så väldigt ivrig att vara tillags och är en så fantastisk gosare, säger mamma Angela till The Dodo.

Så himla underbart! Dela gärna vidare inlägget om du också är en sann djurvän!