Lilla bebisen snor åt sig ett hundkex från familjens schäfer – bjässens reaktion sprids över hela nätet

Flickan ville att hunden skulle ta det lite lugnt med sina kex – kanske så att han inte skulle sätta i halsen.

Nu sprids klippet på duon som en löpeld på nätet.

Det var för några år sedan som det här klippet spelades in. Det underbara samspelet mellan den lilla flickan, som heter Ava, och hunden, Bruno, har fått miljontals visningar och det är inte svårt att förstå varför.

Först och främst är det så klart viktigt att konstatera och understryka hur viktigt det är att en vuxen finns med när en bebis och ett husdjur interagerar på det här viset. Man vet aldrig hur den ena reagerar på den andras agerande. Med det sagt så ska vi titta närmare på det här underbara klippet, där den vuxne fanns bredvid med sin kamera.

Bebisens agerande fick hunden att sakta ner

Den här flickan var envis och det verkade som om hon inte riktigt ville att hunden skulle äta upp sina hundkex så snabbt.

Därför tog snodde hon åt sig ett av dem.

Det hela fungerade.

Den stora schäfern saktade ner på mattempot, och det tackade förstås även vovvens magsäck för.

Dessutom hade inte hunden mycket att säga till om. Bebisen får bestämma, och det var som om hunden var med på just detta.

Interaktionen dem emellan är så fin att se, och Bruno tycks vara införstådd med att han måste vänta på sin tur. Han väntade, och väntade tålmodigt men fick aldrig kexet, i alla fall inte i klippet. Vi både hoppas och antar att han i stället fick ett nytt kex efteråt! En duktig pojke!

https://rumble.com/embed/v21jiv/?pub=4

Som sagt är det alltid viktigt att en vuxen är närvarande och nära när ett barn och ett husdjur interagerar på det här viset. Med det sagt: Vilket underbart klipp!

Dela gärna vidare videoklippet om det även värmde ditt hjärta!