Kvinnan tvingar pojkvännen att välja henne eller hans älskade vovve

Har man någon gång haft husdjur, oavsett om det är en undulat, sköldpadda, katt eller hund, vet att husdjuret blir som en extra familjemedlem.

Lojaliteten man känner gentemot sitt husdjur slår de flesta känslor här i världen, och därför gör man ofta allt man kan för att slippa skiljas från dem av andra än naturliga orsaker.

Ta till exempel den här amerikanske mannen. Hans flickvän tvingade honom att välja mellan henne och hans älskade hund. Då gjorde vad de allra flesta av oss andra också hade gjort, men på ett oerhört kreativt – och roligt – sätt, skriver sajten Happiest.

Paret, som till vardags bor i Roanoke i Virginia, USA, hade varit tillsammans i fyra år när de bestämde sig för att det äntligen var dags att flytta ihop. Men då kom flickvännen med ett ultimatum.

Tvingade sin pojkvän

Flickvännen hade svårt för hunden, den fyra år gamla beaglen Molly. Så när det var dags att flytta ihop ställde flickvännen ett ultimatum – pojkvännen var helt enkelt tvungen att välja mellan sin flickvän eller hunden.

Pojkvännen svarade som alla hundägare skulle ha gjort i hans situation – han annonserade ut sin flickvän på nätet.

Bildkälla: Craigslist

”Sover hela dagarna”

I annonsen skriver pojkvännen om sin flickvän precis som man brukar göra om hundar. Här är hela annonsen översatt till svenska.

”Min flickvän tycker inte om min beagle Molly. Så jag måste nu hitta ett nytt hem till henne. Hon är renrasig och kommer från en bra bakgrund. Jag har haft henne i fyra år. Hon gillar att leka lekar. Hon är inte helt rumsren. Hon har också långt hår så det är lite jobbigt. Hon älskar dock att få naglarna fixade. Gillar att vara vaken och högljudd om nätterna när jag sover. Däremot sover hon hela dagarna när jag jobbar. Hon äter bara dyr mat. Hälsar aldrig glatt på dig när du kommer hem från en lång dag på jobbet. Hon tröstar dig heller inte med villkorslös kärlek när du är ledsen. Hon bits inte men kan vara jävligt elak.

Så.. Är det någon som är intresserad av min 30 år gamla, själviska, galna, lycksökande flickvän? Kom och hämta henne, jag och min hund vill hitta ett nytt hem åt henne så snabbt det bara går!”

Bildkälla: Craigslist

Det hade flickvännen INTE räknat med! Tryck nu på DELA för att hylla pojkvännen som gjorde helt rätt!