Kvinnan ser hundmamma stirra ner i buskarna, går fram och inser det äckliga monstret utsatt henne för

Kvinnan ser hundmamma stirra ner i buskarna, går fram och inser det äckliga monstret utsatt henne för

.

Det finns beteenden som inte är acceptabla i vårt samhälle – och så finns det beteenden som helt enkelt är vidriga. Handlingar som bara kan utföras av människor med väldigt liten empati.

Så måste ha varit fallet här.

En ung kvinna fick bevittna hur en dräktig tik blev påkörd av en bil i Indien.

Men det var inte det värsta. Efteråt så smet förövaren – och lämnade den dräktiga hunden i ett dike. Hon låg på frambenen och baken stack upp när vittnet närmade sig henne.

Foto: Youtube

Vittnet var verkligen den här hundens skyddsängel, för hon slog genast larm till en djurrättsorganisation som heter Animal Aid Unlimited. De skickade sedan ut folk som kunde ta hand om hunden. Försiktigt närmade de sig henne, skapade förtroende, innan de tog upp henne och rusade till bilen som skulle ta dem till veterinären.

Tänk vilken tur hunden, som fått namnet Sherry, hade då det faktiskt fanns en godhjärtad människa i närheten som kunde slå larm. Jag vill inte ens tänka på vad som hade kunnat hända om hunden bara lämnats där i diket.

Djurhjältarna skickades ut till platsen som sagt, och de tog med sig hunden till sin bil.

Foto: Youtube

En stund senare fick hon vård av personalen på djurcentret. De kontrollerade hur hon mådde, med alltifrån traumatiska upplevelsen till smärta. Hon fick en god natts sömn, och därefter mådde hon mycket bättre!

Foto: Youtube

Efter bara ett dygn kunde hon gå igen helt ohämmat. Det var en fantastisk återhämtning tack vare personalen på djurcentret. De lyckades vinna hennes förtroende, och hon själv lyckades vinna över sina smärtor och den inre stress hon måste ha känt inför detta.

Se gärna i videoklippet hur hon mår i dag, nu när hon har återhämtat sig!

Dela gärna inlägget om du också alltid står på djurens sida! Det är aldrig okej att lämna en hund på det här sättet, oavsett om det är en olycka eller ej!

TV: Övergivna valpar på öde ö