Kvinnan hittar det otänkbara i framsätet på sin mans bil

En kvinna i Skottland satt och såg ut genom sitt fönster en morgon när hon plötsligt såg något märkligt på gatan utanför.

En bil stannade till utanför hennes hus. Först tänkte hon inte så mycket på det, men höll ögonen på bilen för att se vad föraren gjorde.

Han gick ut ur sin bil – och fram till kvinnans mans bil. Sedan öppnade mannen den olåsta bildörren och placerade något i framsätet.

Kvinnan reagerade omedelbart och sprang ut ör att se vad som föregick.

När hon kom ut var mannen redan borta. Hon skyndade fram sitt sin mans bil för att undersöka vad mannen hade gjort.

Där, i framsätet, låg en livrädd och förvirrad hund.

Scottish SPCA

Kvinnan blev chockad. Hur kunde någon bara lämna en hund i en främmande bil på det där sättet?

Hon kunde se att hunden var mager och misskött. Hon visste inte riktigt vad hon skulle göra med honom, så hon beslutade sig för att kontakta SPCA, en organisation som arbetar med att hjälpa utsatta djur.

Scottish SPCA

De skyndade till platsen för att omhänderta den stackars hunden. De gav honom namnet Kenny.

Även om man inte vet varifrån Kenny kommer så är det tydligt att han varit med om mycket hemskt i sitt liv. Trots det så är han mycket snäll och kärleksfull mot alla människor omkring sig. Det är svårt att förstå att någon vill överge denna fina hund.

Scottish SPCA

Polisen utreder nu vem som kan ha lämnat Kenny. De har samlat in övervakningsfilmer från området om ska försöka identifiera mannen i bilen. Jag hoppas verkligen att de lyckas hitta honom!

Men oavsett om de gör det eller inte så kommer Kenny aldrig behöva komma tillbaka till den personen. Han väntar nu på att bli adopterad av ett nytt kärleksfullt hem. Ett hem där han aldrig behöver vara rädd för att bli övergiven.

Alla hundar förtjänar kärlek och repekt! Dela denna artikel vidare om du håller med!