Kvinnan adopterar oönskade valpen – veckor senare ger den henne detta och avslöjar sin hemlighet

Alla hundar har sina egna personligheter, och det är verkligen det som får mig att älska dem lite extra mycket.

Den här lilla hundvalpen var det ingen som ville adoptera tills en kvinna tog in henne.

Men det som hunden gjorde veckor senare skulle få henne att tappa hakan – och avslöja att han inte var som alla andra.

För en hemlös hund kan ett litet ögonblick förändra hela livet. Så var det för den lilla hundvalpen Penny, som hittades av en person i en park i USA.

Penny togs till ett djurhem där hon fick bo tills hon hittade en ny familj. Men det tog lång tid, då ingen verkade vilja ta hand om henne och ge henne ett nytt hem.

Bildkälla: Instagram/PennyLoggins

Som sagt kan ett litet ögonblick förändra livet för alltid. Och för Penny skulle det bli när en kvinna vid namn Leonora kom in på djurhemmet.

Leonora blev kär i Penny vid första ögonkastet och tog in henne som sin nya familjemedlem. Hon kunde inte förstå att den lilla hunden, som var så söt och lugn, inte kunde ha hittat ett hem tidigare. Men en sak hon skulle bli varse om var att Penny inte var som andra hundar, och skulle en dag överraska henne rejält.

Penny var ovanligt smart och kanske var det för att hon spenderat så mycket tid på egen hand. Oavsett kunde hon nu för alltid veta att hon hittat ett riktigt hem där hon fick all den kärlek hon förtjänade från Leonora.

Bildkälla: Instagram/PennyLoggins

Smartare än någon kunde tro

Leonora började lära Penny olika saker, som att sitta, vacker tass, och andra små trix. Men det var ett av dem som skulle få henne att häpna.

Då Penny var så snabb på att lära sig bestämde sig Leonora för att testa någonting svårare. För en hund är det inte lätt att förstå olika former och mönster. Men när Leonora bad Penny stava sitt namn med små leksaksbokstäver framför henne insåg hon att Penny var alldeles speciell. Hon lyckades.

Bildkälla: Instagram/PennyLoggins

Penny, som i dag är åtta månader gammal, verkar vara en helt fantastisk liten hund och jag är så glad att hon hittat ett så fint hem hos Leonora. Förhoppningsvis kommer de två få många fina stunder i livet tillsammans – och lära sig nya spännande saker.

I klippet nedan kan du själv se Penny stava sitt namn. Vilken fantastisk liten valp!

Penny är en helt fantastisk liten hund! Dela gärna artikeln vidare så fler får chansen att läsa om henne.