Kvinna tas på bar gärning med att dumpa sina hundar – sek senare gör hon det oförlåtliga

När en kvinna togs på bar gärning med att dumpa sina fyra hundar vädjade en förbipasserande att hon istället skulle lämna in dem på ett hundstall. Bara några sekunder senare fångade kameran det hjärtlösa agerandet.

Alla hundar förtjänar ett tryggt hem med kärlek, värme, mat och omtanke.

De beskrivs ofta som människans bästa vän, och sanningen är att de utan tvekan är det.

Hundar är lojala, älskar att leka, följer gärna med på promenader, finns där när vi mår dåligt och visar kärlek på mängder av olika sätt.

Alla vovvar är självklar olika, men en sak som är säker är att en hund som får rätt förutsättningar kan bli en fantastisk bästa vän och en älskad familjemedlem.

Men dessvärre är det långt ifrån alla hundar som får den tryggheten och kärleken som de förtjänar.

Kvinna togs på bar gärning med att dumpa sina hundar

Varje dag blir hundar utsatta för våld, vanvårdade, utnyttjade i djurförsök och annat hemskt.

En del som tagit sig an djur väljer också att helt enkelt bara överge dem.

Det var precis vad som hände för en tid sedan i USA, när en kvinna togs på bar gärning av en förbipasserande när hon höll på att dumpa sina fyra hundar.

Den förbipasserande valde då att ta upp sin mobiltelefon och börja filma.

I videon hörs det klar och tydligt hur kvinnan som filmar vädjar djurägaren att inte dumpa sina hundar, utan istället göra rätt för sig och lämna in dem på ett hundstall.

– Ni kan lämna dem som hemlösa på ett djurhem och det är gratis, säger hon och beskriver vart närmsta hundstallet ligger.

Sekunder senare gör hon det oförlåtliga

Men personen i fråga fortsätter trots detta lossa hundarnas koppel och tvinga ut dem ur bilen, där det också sitter fler passagerare.

– Jag är trött på människor som överger sina hundar här, säger den modiga djurvännen och fortsätter försöka övertala kvinnan om att göra rätt för sig:

– Det märks att de är rädda. De vill inte gå. De vet inte hur de ska klara sig själva, säger hon.

Samtidigt hoppar den hjärtlösa kvinnan in i sin bil, smäller igen dörren och kör snabbt iväg utan sina fyra hundar. I baksätet sitter en passagerare och pekar finger åt kvinnan.

Här kan du se hela händelseförloppet:

Så här får det bara inte gå till!