Kvinna ser hund ligga fastbunden vid stolpe  – går närmare och inser hundens fruktansvärda öde

Kvinna ser hund ligga fastbunden vid stolpe.

Tar en närmare titt och inser vovvens fruktansvärda öde.

Det var när ett gäng bärgar i Inden var ute på vägarna och åkte som de plötsligt fick syn på något vid en stolpe på trottoaren, skriver The Dodo.

Där, precis intill vägkanten, låg en liten hundvalp fastbunden. Han var trött och bara väntade på att någon skulle titta till honom.

Bärgarna lade allt åt sidan för att ta sig fram till den stackars hunden och när de kom fram insåg de varför han var bunden.

En butik låg i närheten och det visade sig att butiksägaren lämnat hunden där då han inte ville ha honom på grund av hans krokiga ben.

”Han lämnades bunden på stången av en närliggande butiksägare som inte ville ta hand om honom på grund av hans böjda ben”, skrev Yogita, en av valpens räddare, på Instagram.

Valpens ben var deformerade och böjda inåt, vilket gjorde det svårt för honom att gå.

Men även om det var en kamp för honom att röra sig så kunde han inte motstå att hoppa och skutta av glädje när han insåg att djurvännerna skulle rädda honom.

”Han fortsatte att älska oss och slicka oss under hela tiden vi höll honom,” sa Yogita till The Dodo.

Fick namnet Abby

Yogita gav valpen namnet Abby och bestämde sig för att ta med valpen hem till henne.

Efter att ha tagit honom till veterinären upptäckte de att hans böjda ben orsakades av rakitis, vilket innebär att hunden fått dålig näring.

Läkningsprocessen tog ett tag, men idag kan Abby springa och leka precis som vilken hund som helst.

”Hans återhämtningsresa var lång, men fylld av så mycket kärlek, och idag lever han det bästa liv han någonsin kunnat ha med sina syskon”, sa Yogita.

Abby lever sitt drömliv nu, och det på grund av att några människor bestämde sig för att ge honom en ärlig chans till livet.