Kvinna kraschar och blir fast i bilvraket – blickar ut från fönstret och ser stor svart hund bryta sig in

.

Det var bland det hemskaste man kan tänka sig.

Att krascha med sin personbil – för att sedan fastna i vraket.

Just detta hände Shannon Lorio från South Georgia för några år sedan. Hon erkänner så här i efterhand att det gick lite fort. Att det var en väg där ”folk tenderar att åka fort”.

– Vägarna är ganska kurviga och det är mycket skog i närheten, säger hon i Heroes Among Us.

Foto: Youtube

Hon skulle precis svänga in på en väg när olyckan inträffade. Första kurvan var inga problem. Sen kom hon in på den andra kurvan. Bilen sladdade och Shannon slungades till baksätet. Hon säger att det första hon mindes sen var att hennes överkropp hade slungats in mot bagageutrymmet, och benen framme vid baksätet.

Där och då förstod hon så klart inte exakt vad som hade hänt. Hon var chockad och förklarar att hon hade väldigt ont.

Foto: Youtube

”Jag kunde känna hans andetag”

Inte visste hon heller exakt hur länge hon hade legat där, fastklämd i bilen ute i skogen. Då, plötsligt kunde hon känna hur någonting närmade sig fordonet från utsidan.

– Jag vet inte när jag vaknade, men när jag vaknade kunde jag kände denna enorma närvaro. Jag kunde känna hans andetag. Hunden … Jag vet inte hur han kom över mig, men jag tackar Gud att han gjorde det, säger Shannon Lorio.

Hon hade tidigare aldrig sett hunden förut, inte hos någon granne eller någon. Kanske var han på väg hem?

Foto: Youtube

Shannon förklarar att hunden hoppade upp på baksidan av bilen.

– Han var där jag var. Mitt ansikte blödde och han började slicka på mitt ansikte. Nästa gång jag kvicknade till hade han vänt på mig och dragit mig halvvägs ut genom bilen. Han hade tagit mig i tröjan och jackan och började dra. Han ville inte ge upp, säger Shannon med tårar i ögonen.

Hon är märkbart tacksam för att hunden, som nu kallas för ”Hero” (engelska för hjälte) hade räddat henne ur bilvraket.

Foto: Youtube

Hunden var så smart att han drog henne flera meter – hela vägen upp till den stora vägen så att någon förbipasserande bilist skulle kunna stanna och hämta upp dem.

Hon klarade av att ställa sig upp genom att ta tag i hundens nacke och drog sig själv upp. Hunden var lugn och hjälpsam hela tiden, tills en bil kom förbi. Hon bad bilisten ringa hennes make och förklarade att hon hade kraschat. Sen svimmade hon igen och vaknade upp på sjukhus.

Shannon är för evigt tacksam för Heros makalösa insats. När hon kom hem fick hon höra att personalen på sjukhuset tagit hunden till ett lokalt djurhem. När hon ringde upp djurhemmet för att höra vad som hänt med hunden fick hon veta att en som arbetade där hade adopterat honom.

Nu arbetar Hero som sökhund och tränas i att fortsätta rädda folk. Inte alla hjältar bär mantel!

Se själv hur det gick till i klippet nedan:

 

En sådan fantastisk historia. Nu hjälps vi åt att dela detta vidare för att hylla denna fantastiska hund! De är sannerligen människans bästa vän ❤️