Kvinna hittar dumpat husdjur på soptipp – när lillen räddas från iskylan får hon ett oförglömligt tack

Hunden Cammi kämpade mot kylan och sökte efter uppmärksamhet. Till slut fick en riktig djurvän reda på att det fanns en vovve i nöd som behövde komma in i värmen.

Men kvinnan fick leta på ett konstigt ställe för att få tag på Cammi.

När hundräddaren Lisa Reams från Mississippi, USA, just hade gjort sig redo för natten lyste hennes telefon upp.

När hon läste meddelandet insåg hon att hon skulle behöva ge sig ut i iskylan.

Det var nämligen en bekymrad person som skrev till henne att den hade sett en herrelös hund irra omkring, helt skakig och kall, på en soptipp. Hunden hade legat gömd inuti en soffa vid ett par containrar.

Åkte dit i pyjamas

Lisa åkte dit direkt, endast klädd i pyjamas. När hon hittade den övergivna hunden kände hon att den behövde värme och trygghet på studs.

– Mitt hjärta brast eftersom jag visste hur kallt det var ute. Jag skulle inte kunna vila förrän jag hade henne säker och varm, säger hon till The Dodo.

Hunden, som kom att få namnet Cammi, visade upp sitt gömställe för Lisa. Det var en dumpad soffa som hon hade puttat fram ena sittdynan på, så hon kunde krypa ner i själva möbeln.

”Huttrade så mycket”

Hon var hela tiden glad, ivrig och viftade på svansen.

– Hon skakade och huttrade så mycket. Hon lät mig klappa på henne och få på ett koppel. Hon gick till min lastbil och hoppade upp. Väl i lastbilen kurade hon ihop sig i en stor filt jag hade i baksätet, och sittvärmen var på. Hon var så avslappnad och sov hela vägen hem, berättar Lisa.

1,5-åriga Cammi har verkligen lyckats knyta an till sin räddare i nöden. Men snart ska hon resa till New York där hon genom NYC Second Chance Rescue kommer att adopteras bort. Förhoppningsvis till en familj som älskar och tar hand om henne.

Vad skönt att allting ordnade sig till slut. Hoppas att Cammi hittar ett fint hem hos någon som älskar henne för den hon är.