Klunga av fluffbollar omringar något – det som gömmer sig underst har fått miljoner att häpna

Varning för sötchock!
Här får golden retriever-valparna syn på någon som de verkligen vill krama, och som de gör det.
Bilderna har visats miljontals gånger på nätet.

De tio golden retriever-valparna heter Bailey, Benny, Charlie, Cooper, Jack, Maebe, Ranger, Sammy, Sawyer och Tucker. I det här klippet ska vi titta närmare på när de valde att ge massor av kärlek till två för dem mycket viktiga varelser: deras mamma och pappa.

Golden retriever-hundar har som bekant ett vänligt temperament och vill gärna vara till lags, och har därför kommit att bli en av de mest populära som sällskapshund såväl i Sverige som internationellt.

Så beter sig golden retriever-hundar

Från början kommer den från gränsen mellan England och Skottland, där den avlades fram under senare delen av 1800-talet.

”En typisk golden retriever är följsam, utåtriktad och intelligent, med en medfödd arbetsförmåga och apporteringslust. Den ska vara vänlig, tillitsfull och ha självförtroende. En golden mognar förhållandevis sent, både fysiskt och mentalt. Det är en social hund som gärna vill spendera tid med sin familj”, skriver Svenska kennelklubben på sin hemsida.

I det här klippet, som fått över 1,7 miljoner visningar på Youtube, kan vi se hur de tio valparna omringar sin hundmamma. Det hela är mycket bedårande! Sedan kommer även hundpappan in i bilden och han får så klart också massor av kärlek av valparna.

Se det underbara klippet här:

Visst är golden retriever-valpar söta? Dela gärna vidare inlägget om du också älskar hundar.