Kameran fångar två stolta golden retrievers som vakar över sina valpar – bilderna smälter hjärtan över nätet

Alla som har barn vet att ingen känsla är starkare än den stolhet man känner över sina barn. Att titta på en nyfödd bebis för att man som mamma eller pappa fullkomligt svämmar över av känslor är underbart. De flesta kan nog känna igen sig i detta, till och med hundar.

De här bilderna på två golden retrievers som vakar över sina nyfödda valpar har tagit hela internet med storm, och nu kommer de att göra samma sak med dig som läser. Ska vi slå vad?

Det råder inga tvivel om att dessa två golden retrievers funnit sin själsfrände i varann. De pussas, myser, och leker tillsammans, och nu har de också skaffat en valpkull på sex små bedårande versioner av sig själva. Det är tydligt hur stolta föräldrar de är.

Foto: Youtube screenshot/Viral Paws

Stolta föräldrar till sina valpar

Det är ägaren till hundarna som filmat de små liven, men efter att sidan Viral Paws la upp den på Youtube har den fått över 200 000 visningar, och det är inte svårt att förstå då den fullkomligt smälter hjärtan.

Foto: Youtube screenshot/Viral Paws

Här kan du se hela videon. Visst är de fina?

Det här är ännu ett bevis på att hundar inte är så olika oss människor trots allt. Dela om du också tycker att hunden är människans bästa vän.