12-åring dog när hon försökte rädda sin älskade hund i trafiken. På lördag begravs de tillsammans

Från att man var liten fick man alltid höra att man skulle vara försiktigt. Speciellt när det gällde trafiken.

Jag fick länge hålla en vuxen i handen varje gång jag skulle gå över ett övergångsställe. Det spelade ingen roll om det var en mycket trafikerad väg eller om det inte fanns en bil i sikte. Att cykla eller leka i närheten av en väg var helt uteslutet.

När jag väl fick börja gå till skolan själv hade min mamma lärt mig att alltid stanna upp och titta åt både höger och vänster innan jag korsade gatan.

Då tyckte jag hon överdrev. Idag när jag själv är vuxen förstår jag. För det räcker med att vara ouppmärksam i bara en sekund för att livet ska förändras för alltid.

Men trots att man lärt sig att vara försiktig i trafiken kan det hända saker som gör att allt man lärt sig blir som bortglömt. Det är precis det som hände 12-åriga Jennarae Goodbar från Rockbridge County i Virginia, USA.

Jennarae älskade hundar, och trots sin unga ålder hade hon själv lyckats spara ihop till en egen hund, Cash. Jennarae och Cash var bästa vänner och hon vad själv ansvarig för att uppfostra och träna honom.

En dag när Jennarae var ute på familjens uppfart och övade med sin hund sprang han plötsligt iväg. Det är fortfarande oklart varför hunden slet sig, men han blev antagligen skrämd av någonting och satte av i en rasande fart.

Friends and family:The arrangements for our dear sweet Jennarae are as follows:Friday, November 2, 2018 – Visitation…

Posted by Tabby Goodbar on Sunday, October 28, 2018

Sprang rakt ut i vägen

Hack i häl kom Jennarae. Familjen bodde nära en stor väg och det var dit som Cash sprang.

Han sprang rakt ut i vägen och Jennarae följde efter. Hon skulle göra allt för att försöka rädda sin älskade hund. Men tyvärr hände det som inte fick hända. Både Cash och Jennarae blev påkörda av en bil och dog.

En utredning pågår för att reda ut exakt vad som hände, men oavsett vad den visar så kommer Jennaraes familj varken få tillbaka henne eller Cash.

På lördag kommer de att begravas tillsammans. Det som inträffade är verkligen fruktansvärt och Jennaraes familj kommer aldrig att bli den samma igen. Men de vet att Jennarae i alla fall inte kommer att vara ensam när hon begravs.

En insamling har upprättats i Jennaraes namn för att samla in pengar till begravningen. Målet var på 10 000 dollar. På bara en dag hade över 15 000 dollar samlats in av både vänner, familj och främlingar.

HEARTBREAKING: State Police say 12-year-old JennaRae Goodbar was hit by a car while chasing her family dog.

Posted by ABC 13 – WSET on Sunday, October 28, 2018

Våra tankar går till Jennaraes familj i denna svåra tid.

Även om ingenting kan ge dem deras dotter tillbaka så kanske det är en liten, liten tröst att de vet att hon för evigt kommer att vara tillsammans med sin älskade hund.

Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook för att hedra Jennarae och Cash, två änglar som fick lämna jorden alldeles för tidigt.