Ingen vill ha döende hittehunden Annie – då tar djurvänner ett beslut som förändrar hennes liv för alltid

Det kan vara svårt att hitta hem till äldre hundar. Men när Lisa och Flores fick syn på 19-åriga hunden Annie som bara hade någon månad kvar att leva bestämde de sig för att göra något mycket, mycket fint.

Lauren SIler och Lisa Flores fick höra om en herrelös hund på ett hundhem i Dallas som bara hade någon månad kvar att leva.

Hunden var den 19 år gamla Labrador Retrievermixen Annie.

I stället för att välja bort den gamle hunden och välja en yngre bestämde de sig för att ta hand om henne och göra hennes sista tid i livet alldeles, alldeles underbar.

Annie har till och med en full bucket list som hon och hennes människor tänker bocka av innan hon somnar in.

Trotsade alla oddds

Men det visade sig att veterinärens dom var fel. Fyra månader efter bedömningen lever Annie sitt bästa liv.

”I början var vi bara glada över att älska henne och ha henne. Så vi tänkte inte så mycket på hur svårt det skulle vara att släppa henne. Jag tror att vi verkligen bara fokuserade på glädjen som hon gav oss vid den tiden och att vi njuter av att ge henne alla dessa fantastiska upplevelser.”, berättade Flores för TODAY.

Lever sitt liv till max

Annies bucket list har inkluderat saker som att fira jul i juli och att bli bombarderad med alla hjärtans dag-kort. Hon har också åkt på en hamburgerturné och en fotografering med en professionell fotograf.

Enligt Lisa och Flores skulle de inte gunna ge den vård och omsorg till Annie som hon behöver om det inte vore för det ekonomiska stödet de får från The PAWerful Rescue.

PAWerful Rescue hjälper hundar som annars skulle avlivas.

Dessa hundar finns vanligtvis på djurskydd som inte kan lägga ut hundar för adoption.

Se mer av hur kvinnorna förgyller Annies sista tid i livet i videon nedan: