Ingen förstår varför hunden ligger ensam – då kliver en kvinna fram och inser vad hans kropp utsatts för

Den här berättelsen handlar om en hund som heter Pamir. Han låg alldeles ensam och övergiven i gatukanten – och alla körde förbi. Ingen förstod vad han gjorde där, och ingen stannade heller.

Det var en helt vanlig morgon och den här stackars hunden var både hungrig och väldigt törstig. Det insåg djurräddaren Tatyana från organisationen Animal Shelters, uppger sajten Paw my gosh.

Hon tog sig fram till hunden som låg stilla mitt i solen. Han var i stort behov av vatten, och när hon hällde i honom vätskan blev det också väldigt tydligt att han var hungrig. Av säkerhets skäl fick de binda hans mun när han kom till djurhemmet, då de inte visste hur han skulle reagera på den nya miljön. Men allting gick bra. Tills djurhemmet insåg vad hunden verkligen hade varit med om.

När veterinären gick igenom hundens sargade kropp kunde de konstatera att han skadat både bäckenet och svansen.

Men det var när resultatet från ultraljudet kom, som de verkligen blev upprörda. Där kunde de se att hunden hade blivit beskjuten med två skott.

Foto: Youtube

Har nu blivit adopterad av ny familj

Enligt djurhemmet gick misstanken mot att någon lär ha skjutit mot hunden som sedan möjligen blev påkörd av en bil i flykten. Vem som gjort detta mot hunden är oklart, men någon ägare ska inte ha gett sig till känna enligt djurhemmets uppgifter.

Sedan fick Pamir genomgå operation och i dag mår han mycket bättre. Han har dessutom blivit adopterad av en ny familj! Se hur han har det i dag i klippet nedan

Tack till er djurhjältar som hjälper våra fyrfotade vänner! Dela gärna inlägget om du också vill hylla dem!