Ingen förstår varför bara en hund är kvar på hemmet – när alla begriper varför han är ensam kommer tårarna

Hunden blev inte utvald.
På adoptionsdagen blev alla valda – utom han.

I Chicago finns The Anti-Cruelty Society som är en organisation som arbetar för djurens rätt. De hjälper bland annat hundar att få komma till nya, kärleksfulla hem.

Därför arrangerade de tidigare i höstas ”Fall in Love” – ett initiativ där människor fick komma till djurhemmet för att hitta en hund att förälska sig i och förhoppningsvis adoptera.

Det blev en jättesuccé.

Alla hundar hittade en ny familj.

Alla utom en.

Hunden Elvis blev kvar.

– Elvis är den enda hunden som inte hittade ett hem under vårt adoptionsevenemang för ”Fall in Love”. Han träffade många potentiella adoptanter men blev tyvärr inte adopterad, skrev organisationen på Facebook efteråt.

Då efterlyste de också ett nytt hem åt den treårige hunden.

– Hans gigantiska leende lyser upp varje rum han kommer in i. Elvis är en gosare så han hoppas att du är okej med att ge upp ditt personliga utrymme. Elvis skulle klara sig bäst som det enda husdjuret i hemmet. Den här glada valpen är pottränad, burtränad och vet också hur man sitter och lägger sig på kommando, skrev de då.

UPDATE: Elvis has found his forever home!Elvis is the only dog that didn't find a home during our Fall in Love…

Posted by Anti-Cruelty on Tuesday, November 14, 2023

Och denna delning på Facebook ledde så småningom till att Elvis fick ett nytt hem!

Nu har hunden fått komma till ett nytt hem.

Dessutom blev det en otroligt bra matchning, i och med att hans nya ägare tidigare varit en Elvis-imitatör, skriver djursajten The Dodo.

– Tack för att ni följt Elvis resa och skickat all kärlek till honom! Han har njutit av sina första dagar med sin nya familj! Hans kändisstatus har inte nått honom, men han har blivit väldigt upprymd över att bli igenkänd på sina promenader till sjön, skriver djurhemmet.

Som också vill passa på att tacka alla som följt Elvis resa i sociala medier och delat hans historia vidare.

– Elvis började som den enda hunden som inte blev adopterad under vårt adoptionsevenemang och nu är han precis där han ska vara! Dessutom har många andra hundar i vår vård hittat sina eviga hem tack vare den otroliga exponeringen vi har fått från den här historien.

Elvis has captured the hearts of people all over the United States! As he's been settling into his forever home (and…

Posted by Anti-Cruelty on Tuesday, November 21, 2023

Så underbart med historier som slutar på detta vis! Dela gärna vidare inlägget om du också älskar hundar.