Ingen förstår vad hunden håller på med – då närmar sig mobilkameran och fångar det mystiska på benet

.

”Man kan inte lära gamla hundar att sitta”, lyder det klassiska talessättet. Men för hunden vid namn Gae som lever på gatorna i Bangkok är det snarare en synvilla för oss som tittar på…

Bilderna på hundens agerande i Thailand sprids nu över nätet och det är många som förvånas över vad det är som han egentligen gör.

Det här kommer verkligen få dig att dra på smilbanden!

För den här hunden, han kan verkligen fejka. Han vandrar alltså runt på gatorna i huvudstaden och släpar efter sig sitt bakben. Det ser ut som om han har brutit det. Men i själva verket vill den smarta hunden bara ha lite uppmärksamhet som han älskar, och gärna en bit mat från förbipasserande som tycker synd om honom.

Här kan man se en video på hur han bär sig åt:

https://twitter.com/notavulture/status/1166672845780541440

Enligt folk som bor i Bangkok och ser hunden var och varannan dag gör hunden detta vid flera tillfällen för att lura folk, skriver Daily Mail.

Thaweeporn Chongplapolkul bor i området och berättar för tidningen om hunden:

– Den här gamla hunden har bott på min arbetsplats i några år. Han gör alltid detta trick för att lura människor. Jag matar honom med ris men han har fortfarande den här vanan. Han är väldigt smart. Jag tror att han gör det för att få människor för att mata honom. Medan vi slutade titta på honom den dagen, stannar en motorcyklist för att han tror att hunden är skadad. Men sedan hoppar han upp och går iväg. Det är för roligt. Vi kallar honom Gae, säger han.

Här är ett annat exempel på en smart hund som bara vill ha lite mat:

Hundar är så smarta djur! Dela gärna vidare så att alla får se det!

TV: Valp hittad i plastpåse: